Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Koiteli Elää -festivaalin liput käymässä vähiin

Koiteli Elää ry

Koiteli Elää -festivaalin liput käymässä vähiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.07.2015 klo 09:00
Julkaisija: Koiteli Elää ry

Kiiminkiläisen Koiteli Elää -festivaalin soittoaikataulut on julkistettu. Aiempina vuosina jo ennakkoon liput loppuun myynyt festivaali järjestetään viidettä kertaa 15. elokuuta, Oulun juhlaviikkojen puolivälissä. Kolmisen viikkoa ennen tapahtumaa on lippuja jäljellä enää murto-osa.

Portit festivaalialueelle, Sahasaaren komeille kallioille, avataan klo 15. Bändit soittavat kahdella lavalla, Koski- ja Klubilavalla. Esa Eloranta korkkaa Koskilavan tunti alueen avaamisen jälkeen. Sille nousevat myös, esiintymisjärjestyksessä, Heikki Silvennoinen, Anssi Kela, Tuohimaa, Atomirotta sekä CMX. Klubilavalla soittavat, klo 15.30 alkaen, Laura Ainali Duo, Rommakko, Marko Siekkinen Duo, Vuoksi ja Aurora. Esiintyjiä festivaalilla on ennätysmäärä.

Festivaalijärjestäjät vastaavat viime vuoden kävijäpalautteessa esille nousseisiin toiveisiin lisäämällä sekä ruokamyyntiä että bajamajoja. Ruokamyyntipisteitä on tänä vuonna kaksi: alueella nautitaan Tuba Food & Loungen sekä Noodle Bar9:n antimista. Myös bajamajoja on lisätty, ja tuottaja Sirpa Eskola lupaileekin varsinaisia elämysvessoja: ”Olemme valjastaneet suuren joukon ihmisiä huolehtimaan, että vessassa on tänä vuonna ihana käydä.”

Kuluvan kesän aikuisten värityskirjabuumiin Koitelissa tartutaan pystyttämällä festarialueelle väritysseinä. Yleisö voi virittää itsensä rentoihin festaritunnelmiin värittämällä seinää, joka myös valaistaan illan päätteeksi. 

Viikko festivaalin jälkeen Koitelissa järjestetään myös koko perheen tapahtuma, Koiteli Elää Lapsille, lauantaina 22. elokuuta. Pääsymaksuttomassa tapahtumassa on luvassa muun muassa elävää musiikkia ja aktiviteettirata. Koiteli Elää Lapsille kuuluu Go Arcticin tarjoamiin ”ilimasiin oululaisiin elämyksiin”, ja Koiteli elää ry:n yhteistyökumppanina tapahtumassa on myös Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke.

Koiteli Elää ry haluaa toiminnallaan keskittyä Koitelin alueen kulttuurielämän virkistyttämiseen ja erilaisten tapahtumien tuottamiseen Koitelin komeille kallioille. Yhdistyksen jäsenet ovat kaikki kulttuurista ja Koitelista innostuneita ihmisiä.  Yhdistyksen päätapahtumana toimiva Koiteli Elää -akustisen musiikin festivaali on osana Oulun juhlaviikkoja.

Lisätiedot: 
Koiteli Elää ry 
puheenjohtaja Sirpa Eskola
puh. 040 868 1278
sirpa.eskola@goarctic.fi
http://www.koitelielaa.fi

Materiaalipankki kuvin ja logoin osoitteessa: www.koitelielaa.fi/materiaalipankki.html

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs