Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Koiteli Elää Acoustic Music Festival 2012

Koiteli Elää ry

Koiteli Elää Acoustic Music Festival 2012

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2012 klo 13:20
Julkaisija: Koiteli Elää ry

Elokuun 18. päivä nousee Koitelin Sahasaaren upeaan luontomiljööseen jo toistamiseen Koiteli Elää – akustisen musiikin festivaali. Viime vuonna hienon vastaanoton Oulun alueen musiikkifestivaalien joukkoon saanut tapahtuma tuo jälleen hyvän kattauksen akustista musiikkia Kiiminkijoen koskien keskelle. Festivaali on osana Oulun juhlaviikkojen ohjelmistoa. Liput ovat myynnissä ja niitä myydään tänä vuonna 700 kappaletta.

Viime vuoden tapaan tämän intiimin festivaalin esiintyjäkattaus on vertaansa vailla. Sahasaaren kallioilla ja Kiiminkijoen koskien keskellä kuullaan niin paikallisia muusikoita kuin maan kärkinimiäkin. Festivaali on yhden illan mittainen alkaen iltapäivällä kello 15 ja päättyen sunnuntain puolella kello 01. Esiintyjät esiintymisjärjestyksessään ovat:

Väinö Tuonela ja Kerettiläiset

Timo Stenfors

Lotta

Timo Rautiainen

Kauko Röyhkä

Pelle Miljoona

Jonna Tervomaa

Mutafunkers

Koiteliin tuloa omalla autolla kannattaa välttää pienen pysäköintialueen vuoksi. Kaupungista Kiiminkiin pääsee bussilla numero 8 ja Kiimingin kunnantalon pihalta kulkee festaribussi Koiteliin puolen tunnin välein kello 15 ja 18 välillä. Festivaalin virallisena jatkopaikkana toimii Vanha Paloasema Oulun keskustassa ja Koitelista on bussikuljetus jatkopaikkaan ohjelman päätyttyä. Lisäksi festivaalin päätyttyä on festaribussivuoroja Koitelista Kiiminkiin ja Jääliin.

Lisätietoja tapahtumasta, lippujen ostopaikoista yms. löytyy osoitteesta www.koitelielaa.fi tai sähköpostitse info@koitelielaa.fi

Lisätietoja tiedotteeseen: Sirpa Eskola 040 868 1278

Liitteenä olevan kuvan valokuvaaja on Anne Peltola

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan elokuun illan musiikista ja tunnelmasta!

 

Liitetiedostot

Maaliskuussa 2011 näki Kiimingissä päivänvalon yhdistys, joka haluaa toiminnallaan keskittyä Koitelin alueen kulttuurielämän virkistyttämiseen ja erilaisten tapahtumien tuottamiseen Koitelin komeille kallioille. Yhdistyksen perustajajäsenet Lauri Tuohimaa, Sirpa Eskola, Markku Ojala ja Kirsi Eskola ovat kaikki vähintäänkin sydämeltään vankasti kiiminkiläisiä ja yhdistyksen perustamisen syy oli rakkaus kaunista Koitelia kohtaan. Tällä hetkellä yhdistyksessä toimii jo reilut 20 aktiivista jäsentä, jotka haluavat toiminnallaan kehittään Koitelin, Uuden Oulun helmen, kulttuuritoimintaa. Tänä kesänä yhdistys järjestää Koitelin Sahasaaressa kaksi maksutonta lauluiltaa, Koiteli Elää lapsille perhepiknikin sekä Koiteli Elää - akustisen musiikin festivaalin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs