Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kirjaston lauantaivieraana koomikko Panu Kärri 15.10.

Lappeenrannan kaupunki

Kirjaston lauantaivieraana koomikko Panu Kärri 15.10.

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 08:26
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan maakuntakirjaston syksyn 2016 ensimmäinen lauantaivieras on stand-up-koomikko Panu Kärri. Kärrin kanssa lukemisesta ja lempikiroista keskustelee toimittaja Kati Pullinen. Keskustelu käydään pääkirjaston 2. kerroksen musiikkiosastolla lauantaina 15.10. klo 13-13.30.

Lappeenrannan maakuntakirjaston lauantaivieras-sarjassa paikalliset tunnetut henkilöt keskustelevat lempikirjoista ja lukemisharrastuksesta toimittajan kanssa.

 

Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs