Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kirjastoauto Pegasoksen aikatauluihin taas pieniä muutoksia

Lahden kaupunki

Kirjastoauto Pegasoksen aikatauluihin taas pieniä muutoksia

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2015 klo 08:34
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kirjastoauto Pegasos aloittaa reitit uusin aikatauluin maanantaina 3.8. Jotkin vähän käytetyt pysäkit ovat tehneet tilaa uusille pysäkeille, ja joidenkin tuttujen pysäkkien aikatauluihin on tullut pieniä muutoksia. Nyt pois jääviä kirjastoautopysäkkejä ovat Puotikadun, Vitikankadun, Sarvikadun, Puolukkakadun ja Karhunkadun pysäkit.

Tänä syksynä kirjastoauto aloittaa palvelun myös Ahtialan ja sen lähialueen asukkaille. Tämä johtuu Ahtialan kirjaston tilapäisestä kiinniolosta ja sen muutosta Itäisen lähiklinikan tiloihin. Kirjastoauto pysähtyy elokuusta lähtien Ahtialassa Metsä-Kokkolankadun ja Vilanderinkadun risteyksessä, Kunnaksessa sekä Pitkäsuonkadun ja Kasvitarhankadun risteyksessä että Kehräkankaankadun ja Siintokadun risteyksessä, Kaarlaaksossa Kaarlaaksonkadun ja Myrttikujan risteyksessä ja Viuhassa Hakaportinkadun ja Veräjänkadun risteyksessä. Nämä pysäkit ajetaan torstaisin ja kaikilla näistä pysäkeistä käydään kahden viikon välein. Ahtialan koulun luona kirjastoauto pysähtyy joka torstai. Kirjastoauto palvelee jatkossa myös Ahtialan koulun oppilaita. Myös Kiveriö saa yhden uuden pysäkin kun Pegasos pysähtyy elokuusta alkaen keskiviikkoisin Metsäpellontie 54 kohdalla.

Kirjastoauton aikatauluja saa kirjastoauton lisäksi kaikista Lahden kaupunginkirjaston toimipisteistä. Pysäkit ja niiden aikataulut ovat näkyvillä myös kirjaston verkkosivuilla lastukirjastot.fi/kirjastoautot.

 

Lisätietoja:       Vastaava kirjastonhoitaja Sanna Kuosa                                      

sanna.kuosa@lahti.fi / 050 398 5961

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs