Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kirjailija Maria Turtschaninoff ja suomentaja Marja Kyrö Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Kirjailija Maria Turtschaninoff ja suomentaja Marja Kyrö Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 09:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kirjailija Maria Turtschaninoff ja suomentaja Marja Kyrö kertovat työstään maanantaina 9. marraskuuta klo 17.30 Lahden pääkirjaston auditoriossa. Turtschaninoff esittelee nuortenkirjaansa Maresi (2014), josta hän sai Finlandia Junior –palkinnon, sekä käsittelee myös muuta tuotantoaan. Marja Kyrö kertoo suomennostyöstä ja yhteistyöstä Maria Turtschaninoffin kanssa.

 

Maria Turtschaninoff on syntynyt 1977. Hän asuu Karjaalla ja työskentelee vapaana kirjailijana. Marja Kyrö on lahtelainen suomentaja, joka on suomentanut runsaat 200 teosta ruotsista ja saksasta. Hänet on palkittu lukuisia kertoja ja viimeksi hän sai Otavan Erkki Reenpää –palkinnon 2015.

 

Tilaisuuden järjestävät Lahden kaupunginkirjasto ja Lahden Pohjola-Norden ry ja siihen on vapaa pääsy. Tilaisuus järjestetään osana Pohjoismaista kirjastoviikkoa, jonka teemana on tänä vuonna Ystävyys Pohjolassa.

 

Yhteystiedot:

Riitta Cederqvist, puh. 0400 380933, riitta.cederqvist@kolumbus.fi (Lahden Pohjola-Norden ry.)

Tuulikki Mäkinen, puh. 044 416 3240,  tuulikki.makinen@lahti.fi  (Lahden kaupunginkirjasto)

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs