Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kirjailija Helmi Kekkonen Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Kirjailija Helmi Kekkonen Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2015 klo 08:49
Julkaisija: Lahden kaupunki

Helmi Kekkonen (s.1982) on helsinkiläinen kirjailija, jonka romaani Suojaton ilmestyi elokuussa 2014. Hän on Lahden pääkirjaston kirjailijavieraana keskiviikkona 25. helmikuuta klo 17.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Suojaton kertoo vangitsevan ja herkkävireisen tarinan tytöstä, jota ympäröi hiljaisuus sanoja täynnä olevan, meluisan maailman keskellä. Turvallisen lapsuuden jälkeen Isan on vaikea löytää paikkansa maailmasta joka ei ymmärrä erilaisuutta, joka odottaa hänen olevan jotain muuta kuin on. Samalla se on kuvaus perheestä, äidistä ja tyttärestä. Halusta tulla ymmärretyksi, kuulluksi ja rakastetuksi, hinnalla millä hyvänsä.

 

Suojaton on Helmi Kekkosen kolmas teos. Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt novellikokoelma Kotiin (2009) ja romaani Valinta (2011). Hänen kirjansa kertovat hiljaisuudesta ja kohtaamisista, hetkistä jolloinolemme sanattomia toistemme edessä, jolloin jotain tärkeää jää sanomatta tai tekemättä.

 

Lahden kaupunginkirjaston kirjailijavieraana Helmi Kekkonen kertoo tuotannostaan, teoksia

yhdistävästä tematiikasta ja kerronnasta sekä kirjailijan urastaan. Kekkonen on opiskellut kirjallisuutta ja kirjoittamista Turun yliopistossa sekä Kriittisessä korkeakoulussa.

 

Lisätiedot:  Eija Eskola, puh. 812 5620, eija.eskola@lahti.fi.

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs