Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kesäteatteri Tahko Spa Areenalla heinäkuussa

Kuopio-Tahko Markkinointi

Kesäteatteri Tahko Spa Areenalla heinäkuussa

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2016 klo 13:21
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Tahko Spa Hotellin, Iltama Oy:n ja Kuopio-Tahko Markkinointi  Oy:n yhteistyö tuo tulevana kesänä PopUp –kesäteatterin kaikkien palvelujen lähelle Tahkovuoren sydämeen.  Korkealuokkaista viihdettä on luvassa satoi tai paistoi, sillä teatteritila 200-paikkaisine katsomoineen, sisäänkäynteineen ja baareineen rakennetaan Tahko Spa Areenalle.

Heinäkuussa on yhdeksänä esityspäivänä mahdollista nähdä sekä huikean suosittu lastenteatteriesitys ”Tatu ja Patu pihalla” sekä Porvoon Taidetehtaalla kahtena vuonna täysiä katsomoita vetänyt musiikki- ja komediashow ”Finnvitsit – Tähtien sota”. ”Tatu ja Patu on tämän hetken suosituinta lastenteatteria Suomessa ja Finnvitsit tarjoaa takuuvarmasti kunnon naurut ja vauhdikasta viihdettä aikuiseen makuun”, Iltama Oy:n toimitusjohtaja Otto Kanerva kuvailee. ”Tahkolle on nyt avautumassa uusi paikka suomalaisille kiertäville teatteriesityksille ja olen tästä mahdollisuudesta hyvin innoissani.”

Tatu ja Patu ovat Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjoittaman menestyksekkään lastenkirjasarjan päähenkilöt. Outolan hassut ja kummallisesti käyttäytyvät pojat opastavat perheen pienimpiä ulkona leikkimisen ihanuuteen sekä kuraveden ja hiekkakakkujen välisiin fysiikan lakeihin koko perheen esityksessä, jonka on ohjannut Sami Rannila. Finnvitsit marssittaa lavalle armoitetut koomikko-imitaattorit Juha Laitilan ja Jukka Laaksosen sekä monien tunnettujen naisartistien rooleissa hämmästyttävän Antti Taipaleen.  Esitys tarjoaa humoristisia hetkiä, runsaasti musiikkia ja ajankohtaisia tarinoita suomalaisten viihdetaiteilijoiden ja poliitikkojen elämästä.

PopUp –kesäteatteri on uusi lisäys Tahko Spa Oy:n tarjonnassa. Tatu ja Patu –esitykset  kuuluvat osana Tahko Kids –tuotevalikoimaan. ”Haluamme tuoda lisää kiinnostavaa sisältöä perheille kohdennettuun kesämatkailuun”, toimitusjohtaja Pekka Vihma sanoo. ”Tahkolla on tehty valtavasti töitä alueen ja sen mahdollisuuksien kehittämiseksi. Kuopion kaupunki teki 1,3 miljoonan euron investoinnin ja rakennutti kylpylähotellimme viereen aktiviteettipuiston, jossa on pelikenttiä ja monenlaista tekemistä kaiken ikäisille.  Kesäteatteri on nyt näiden kaikkien palvelujen keskellä ja kun vielä lastenhoito voidaan meidän puoleltamme helposti järjestää, niin palvelupaketti on kyllä aika ainutlaatuinen.”

PopUp –kesäteatterin esityspäivät 7.-21.7. 2016.  

Lisätietoja ww.tahkospa.fi, Pekka Vihma, p. 0400-485 444, pekka.vihma@tahkospa.fi 
Iltama Oy, Otto Kanerva, p. 040-546 3072, otto@iltama.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs