Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kepsutti ja aravuus – kirjoita muistiin lapsen parhaimmat jutut!

Bazar Kustannus Oy

Kepsutti ja aravuus – kirjoita muistiin lapsen parhaimmat jutut!

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 12:23
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Meistä jokainen tietää, kuinka suorasukaisesti lapset kommentoivat havaintojaan kauppajonoissa tai ruuhkabusseissa. Ruokapöydässä mietitään vessatapahtumia ja aikuisiakin osataan ojentaa oikeille tavoille, kun siltä sattuu tuntumaan. Ikävä kyllä nämä ikuiset totuudet jäävät arjen kuvioiden alle eikä niitä ehditä aina tallentaa, vaikka tarvetta olisikin.

Sanna Pelliccionin Kepsutti ja aravuus auttaa vanhempia, kummeja, ystäviä ja sukulaisia kirjaamaan ylös ne hauskimmat oivallukset ja kielelliset koukerot, joita jokainen taapero suustaan päästää. Lapsen jutut kertovat jotain tärkeää juuri hänestä.

Kepsutti ja aravuus antaa kehyksen tarinoille, joita myöhemmin tulemme pitämään ikuisina totuuksina. Lapsen on myös hauskaa päästä vanhempana itse lukemaan omia viisauksiaan.


”Pappa, anna paperia. Nyt kirjoitan muistelmat!”
Iines 2 v.


Sanna Pelliccioni (s. 1976) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on biologi, ja hän tekee myös luontokuvituksia. Suositun Onni-poika-kuvakirjasarjansa lisäksi Pelliccioni tekee kuosisuunnittelua, kuvitettuja paperitarvikkeita ja kodin tuotteita.

 

Sanna Pelliccioni
Kepsutti ja aravuus. Muistikirja lapsen ihanimmille jutuille
Sidottu / 190 sivua
ISBN: 9789522792013
Ilmestymispäivä: 15.4.2015

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs