Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kemin LumiLinnan avajaiset keskiaikaisissa tunnelmissa

Kemin Matkailu Oy - Kemi Tourism Ltd.

Kemin LumiLinnan avajaiset keskiaikaisissa tunnelmissa

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2015 klo 10:59
Julkaisija: Kemin Matkailu Oy - Kemi Tourism Ltd.

 

 

Kemin LumiLinna nousee vielä kerran Kemin sisäsatamaan ja linnan rakennustyöt edistyvät hyvää vauhtia. 21. LumiLinna palaa juurilleen ja hakee vaikutteita perinteisistä linnoista, onhan teemana  ”Linna Linnassa”.  Keskiaikaisen linnan piirteitä on sopeutettu lumirakentamisen vaatimuksiin. Näyttävimmät yksityiskohdat sijoittuvat linnan sisätiloihin, jossa ne ovat suojassa kuluttavilta sääolosuhteilta. Linnan julkisivuun palaavat kuitenkin usein kaivatut muuriaiheet, ja linnan sisäänkäynti muistuttaa keskiaikaista linnanporttia.

 

LumiLinnan avajaisia vietetään 23.1.2016 klo 18.00 alaken. Pääportti avautuu avajaisvieraille klo 17.30.  Luvassa on kaikkia aisteja kutkuttavaa tunnelmaa lumisissa olosuhteissa. Avajaisissa esiintyy upea-ääninen Jesse Kaikuranta ja lisäksi kuullaan kemiläisen Säkenöivä voima – kuoron laulua ja tavataan joukko keskiaikaista väkeä. Avajaisissa nähdään myös jo perinteeksi muodostunut pyroshow!

 

Avajaisillan liput pääsylippujen ja kausikorttien ohella ovat myynnissä ennakkoon verkkokaupassa www.visitkemi.fi, LumiLinna-näyttelyssä ja Jalokivigalleriassa (Kauppakatu 27&29) ja avajaispäivänä lippuluukulta. Avajaislipun ja LumiLinnan sisäänpääsylipun hinta on aikuisilta 15 € ja 4-11 –vuotiailta lapsilta 7,50 €. Kausikortit aikuisille 30 € ja lapsille (4-11 v.) 15 €.

 

LumiLinna on avoinna 24.1.–10.4.2016 päivittäin klo 10-18. LumiHotelli ja LumiRavintola palvelevat myös muina aikoina.

LumiLinna-näyttely on avoinna ympäri vuoden.

 

Lisätietoja:

Kemin Matkailu Oy, tiedottaja Noora Barria, 040 149 6306, noora@visitkemi.fi 

Liitetiedostot

Kemin Matkailu Oy on Kemin kaupungin omistama yhtiö. Olemme toimineet laadukkaiden matkailupalvelujen tuottajana ja kehittäjänä, ja vastanneet Jäänmurtaja Sampon risteilyjen markkinoinnista ja myynnistä vuodesta 1987 alkaen, ja Kemin LumiLinnan toiminnasta vuodesta 1996 alkaen. Nämä brändit yhdistettiin saman yhtiön alle vuonna 2008, kun Kemin Matkailu Oy perustettiin. Omien kohteidemme lisäksi tarjoamme myös muita palveluja – olipa kyse majoituksesta, aktiviteeteista tai muista matkailu- ja ohjelmapalveluista.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs