Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kehruuhuoneen Sieni- ja sadonkorjuumarkkinat la 27.8.2016 klo 10–14

Lappeenrannan kaupunki

Kehruuhuoneen Sieni- ja sadonkorjuumarkkinat la 27.8.2016 klo 10–14

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2016 klo 08:46
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Suomen luonnon päivää 27.8. vietetään Lappeenrannan linnoituksessa Kehruuhuoneen alueella Sieni- ja sadonkorjuumarkkinoiden merkeissä.

Tapahtuma kerää paikalle mukavan määrän kauden sadon myyjiä ja käsityöläisiä! Erilaista ohjelmaa on päivän aikana tarjolla koko perheelle:  mm. Kohtalona Kehruuhuone - Raili Leinon monologi naisvankilan ajoilta, Kansanmusiikkiyhtye Roihu ja Hauru esiintyvät ja suutari Ari Tylli ja kehrääjä Sirpa Suokas tekevät töitään ja esittelevät taitoaan.

Kehruuhuoneen piha-alueella vierailevat myös kesän 2015 koko perheen suosikkimme, kesälampaamme Lakun kolme tämän kesän karitsaa: Temeriäs, Täplä ja Valkku.

Kehruuhuoneen piha-alueella on myynnissä linnoituksessa toimivan OmaHunajan hunajatuotteita ja Heikkisen Luomutilan kauden satoa, Seppo Villan lampaantaljoja, lammassäilykkeitä, mehuja ja hilloja, rääkkyläläisen Karjalanruusun upeita kuivakukkia ja Tmi Saviruukun kukkopillejä. Syksyn runsasta sienisatoa voi ihastella Etelä-Karjalan Marttojen sieninäyttelyssä ja neuvontapisteellä.

Kehruusali täyttyy kädentaitajista: pimeneviin iltoihin voi varustautua Karoliina-kynttilöillä ja neulotuilla villasukilla ja –lapasilla. Myynnissä myös valloittavia keppihevosia ja muita kädentaidon töitä, mm. Raitavaaran puukoruja. Myytävänä myös kaappien kätköistä löytyneitä aarteita.

Kehruuhuoneen sadonkorjuuhenkinen lounas tarjoillaan klo 11–15. Myynnissä kotiin vietäväksi myös Kehruuhuoneen suosittuja, käsintehtyjä karjalanpiirakoita ja muita kahvilan herkkuja.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Kehruuhuone
Sari Kaasinen
045 614 8677
sari.kaasinen@sarikaasinen.com

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs