Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Katsojamäärä kasvoi Meri Oulun kesäteatterissa

Meri Oulun kesäteatteri

Katsojamäärä kasvoi Meri Oulun kesäteatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 09:29
Julkaisija: Meri Oulun kesäteatteri

Meri Oulun kesäteatterin keskikatsojamäärä kasvoi edellisvuodesta kuluvana kesänä. Viime vuoteen verrattuna yleisömäärä nousi 11 prosenttia huonosta säästä huolimatta. Keskimäärin katsojia oli 1412 iltaa kohden.

Meri Oulun toimitusjohtajan Jorma Yypänahon mukaan keskikatsojamäärä nousi korkeatasoisen ohjelmiston ansiosta.

 -    Tänä vuonna tapahtumien määrä korvattiin laadulla ja se näkyi. Sen huomasi myös asiakkaiden iloisista ilmeistä, Yypänaho toteaa.

Yypänahon mukaan heinä-elokuussa esitetty kesänäytelmä Tangot Solmussa oli menestys. Myös esityskauden konsertit ja komiikka viihdyttivät yleisöä, mikä oli kesäteatterin ohjelmiston sisällöllinen tavoite.

Tältä kaudelta kesäteatteri sulki ovensa maanantaina 17. elokuuta.

Ensi kesänä Meri Oulun kesäteatteri esittää jatko-osan vuoden 2014 kesänäytelmälle Tankki Täyteen. Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama Tankki Täyteen 2 - Maallamuuttajat saa kantaesityksensä Möljällä heinäkuussa 2016. Näytelmän pääosissa nähdään huippunäyttelijät Mikko Kivinen, Ritva Oksanen, Jukka Rasila, Kirsi Ylijoki ja Mika Räinä. Kesänäytelmän lisäksi ohjelmistossa on myös konsertteja. Muun muassa huippuartisti Jari Sillanpään toiveena on nousta Möljän lavalle myös ensi vuonna.

Meri Oulun toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa ainakin vuoden 2016 syksyy saakka. Myöhempien vuosien osalta kesäteatterin sijainti riippuu Oulun kaupungin päätöksenteosta Nallikarin asemakaavan suhteen, Yypänaho toteaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs