Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Katherine Pancolin Mimmit jatkavat villiä menestystarinaansa trilogian toisessa osassa

Bazar Kustannus Oy

Katherine Pancolin Mimmit jatkavat villiä menestystarinaansa trilogian toisessa osassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2015 klo 11:07
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Suositun ranskalaiskirjailijan Katherine Pancolin Mimmit-trilogiassa seurataan hänen aiemmista teoksistaan tuttujen henkilöhahmojen elämää, mutta mukana on myös uusia tuttavuuksia. Sarjan ensimmäinen osa Mimmit ilmestyi syksyllä 2014. Nyt ilmestyvä Mimmit 2 on trilogian toinen osa, ja päätösosa Mimmit 3 julkaistaan syksyllä 2015. 

Romaanisarjan keskiössä ovat Pancolille tuttuun tapaan naiset ja ystävyys, mutta mukana on myös raskaampia aiheita, kuten perheväkivalta. Aihe löytyi, kun kirjailija joutui todistamaan tuntemattoman naisen pahoinpitelyä kahvilan terassilla.   

Mimmit 2 -kirjassa Hortense haaveilee New Yorkissa oman muotitalon perustamisesta ja saa pyrkimyksissään apua yllättävältä taholta. Gary valmistautuu konsertoimaan arvoituksellisen Calypson kanssa, ja tämän musikaalinen lahjakkuus saa Garyn lumoihinsa. Onko Gary rakastunut?

Joséphine luennoi Ranskassa, ja Zoé on huolissaan, sillä joku mies seurailee hänen äitiään, käy luennoilla mutta poistuu aina hyvissä ajoin. Onko mies ystävä vai vihollinen? Ja miksi Joséphine lähti Lontoosta Philippen luota?

Mimmit menestyvät ja luovat omaa uraa. Elämässä pitää ottaa riskejä, jos haluaa voittaa, eikä menestys tule ilmaiseksi. Heillä on ohjat käsissään New Yorkista Pariisiin, Burgundista Lontooseen. He ovat naisia, jotka keksivät, ihastuvat, rakastavat. Naisia jotka taistelevat henkensä edestä.

Katherine Pancol on syntynyt vuonna 1954 Marokossa. Hän oli viisivuotias, kun hänen perheensä muutti Ranskaan. Pancol opiskeli kirjallisuutta, ja työskenteli ranskan ja latinan opettajana sekä toimittajana muun muassa Paris-Match- ja Cosmopolitan-lehdissä. Pancolin esikoisromaani Moi d’abord ilmestyi vuonna 1979, ja sen jälkeen häneltä on julkaistu 17 teosta. Suomeksi häneltä on aiemmin julkaistu lukijoiden rakastama trilogia Krokotiilin keltaiset silmät, Kilpikonnien hidas valssi ja Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin. Pancol on yksi Ranskan myydyimmistä kirjailijoista. Suomessa hänen kirjojaan on myyty jo yli 60 000 kappaletta.

 

Katherine Pancol
Mimmit 2
Alkuperäisteos: Muchachas 2
Käännös: Marja Luoma
ISBN: 9789522792402
Sidottu / 361 sivua
Ilmestymispäivä: 27.3.2015

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs