Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kasarimusiikki kaikuu Domino-teatterissa alkuperäisellä voimalla

Turun Kaupunginteatteri

Kasarimusiikki kaikuu Domino-teatterissa alkuperäisellä voimalla

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2016 klo 13:00
Julkaisija: Turun Kaupunginteatteri

Rock of Ages -kasarimusikaali saa ensi-iltansa Turun Kaupunginteatterin Domino-teatterissa perjantaina 21.10. Teoksen kasarihiteistä koostuva biisilista haastaa esittäjänsä – ja kolahtaa sekä rokin että musikaalin ystäviin.

1980-luvun lopun Los Angelesiin sijoittuva Rock of Ages -musikaali rakentuu muun muassa Bon Jovin, Twisted Sisterin, Whitesnaken, Survivorin, Europen ja Poisonin kappaleiden ympärille.

Mikko Koukin ohjaaman musikaalin tarinaa johdattelee parhaiten laulajana tunnetun Aki Louhelan esittämä seremoniamestari.

"Itselleni Rock of Agesin musiikki on ihan mukavuusalueen keskipistettä, biisejä joita olen aina unelmissani halunnut laulaa. Haasteellisia, mutta mahtavia kappaleita", Louhela iloitsee.

Rock of Agesin musiikin harjoittamisesta vastaa Jussi Vahvaselkä. Hän kertoo, että kasarimusiikin ystäviä odottaa Domino-teatterissa todellinen nostalgiatrippi.

”Musiikki on rock-voittoista, mutta poppiakaan ei ole unohdettu. Muutamia kappaleita on hieman muokattu musikaalin tilanteita varten, mutta kokonaisuudessaan musiikin sovitus kunnioittaa originaaleja”, Vahvaselkä sanoo.

”Laulun voimaa on tässä musikaalissa paljon. Kun yleisö tulee paikalle, he haluavat totta kai kuulla biisit alkuperäiseen tyyliin. Eli voimaa pitää olla, ja sitä on haettu”, Aki Louhela lisää.

Jussi Vahvaselän mukaan vuonna 2009 Broadwayn ensi-iltansa saanut rokkishow on sydämeltään ihka-aito musikaali, vaikka kappaleet ovatkin rokkareilta lainassa.

”Rock of Agesissa kuultavan musiikin mahtipontisuus on hyvin musikaalinomaista. Se, mikä perinteisissä musikaaleissa soitetaan käyrätorvisektiolla ja isolla viuluporukalla, tehdään tässä syntikalla ja särökitaralla.” 

Musiikin voimasta vastaa Rock of Agesissa 14-henkinen miehitys ja viisihenkinen houseband, joka soittaa lavalla koko musikaalin ajan.

Rock of Ages saa ensi-iltansa Domino-teatterissa perjantaina 21.10.2016. Esitykset jatkuvat 31.12.2016 asti.

Työryhmä: käsikirjoitus Chris D’Arienzo, suomennos Teemu Kaskinen, ohjaus Mikko Kouki, musiikin harjoitus Jussi Vahvaselkä, koreografia Reija Wäre, lavastus Teemu Loikas, puvustus Tuomas Lampinen, valosuunnittelu Jarmo Esko, äänisuunnittelu Iiro Laakso, videosuunnittelu Sanna Malkavaara

Rooleissa: Mikael Saari, Anna Victoria Eriksson, Aki Louhela, Mika Kujala, Veeti Kallio, Sofia Arasola, Minna Hämäläinen, Kiira Kilpiö, Reetta Korhonen, Saara-Elina Partanen, Olli Rahkonen, Petri Rajala, Tuukka Raitala ja Pauliina Saarinen

Bändi: Ville Vihko (kapellimestari, keyboards), Juha Keskinen (kitarat), Antti Kajan (basso), Antti Karhumaa (kitarat) ja Hannes Pirilä (rummut)

Liput: perusliput 45 €, eläkeläiset 40 €, opiskelijat 37 €

Kuvat: lataa painokelpoiset kuvat kuvapankista osoitteessa https://www.flickr.com/photos/138427632@N04/albums/72157665503044701

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: viestintäkoordinaattori Siiri Liitiä, siiri.liitia@turku.fi tai 040 808 6824

Turun Kaupunginteatteri

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs