Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kampusfestari jälleen keväällä 2014

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kampusfestari jälleen keväällä 2014

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2013 klo 13:34
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Monipuolinen kaupunkitapahtuma Kampusfestari saa sittenkin jatkoa Mikkelissä. Kaupunkitapahtuman järjestäjätahot päättivät, että kymmenes Kampusfestari järjestetään pääsiäisen ja vapun välisenä ajankohtana.
- Ensi vuoden syksyksi kaavailulle ruoka- ja kulttuuriteemaiselle tapahtumalle otetaan aikalisä, kertoo Mamkin tapahtumatuottaja Pekka Pulkkinen.

Kampusfestarilla on ollut oma vakaa paikkansa kevään avaustapahtumana, mutta sen tulevaisuus oli avoinna Mamkin kulttuurituotannon koulutusohjelman lakkauttamisen myötä.
- Kampusfestari toteutetaan aiempaa pienimuotoisempana, mutta tarkoitus on säilyttää hyväksi havaitut osatapahtumat ja tuoda mukaan uusia elementtejä. Uusina teemoina mukaan ovat tulossa luonto ja liikunta, Pulkkinen kertoo. Kulttuurituotannon opiskelijoita korvaavaa resurssia järjestäjät toivovat saavansa muista toisen ja korkea-asteen koulutusohjelmista.

Aikaisempien vuosien tapaan Kampusfestari tulee tarjoamaan monipuolista ohjelmaa eri ikäryhmille ympäri kaupunkia. Perinteisten klubien lisäksi tapahtumia tullaan viemään myös lähiluontoon.
- Esimerkiksi Kaihun alue ja Urpolanjoki tarjoavat mahtavat puitteet luontoelämyksiin ja liikunnalle, tapahtumatuottaja Pulkkinen visioi.

Kampusfestarin pääjärjestäjät ovat Mikkelin ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut, Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunta, Mikkelin yliopistokeskus, Etelä-Savon ammattiopisto ja Suomen Nuoriso-opisto.

Mukaan tapahtuman järjestelyihin toivotaan myös mikkeliläisiä järjestöjä ja urheiluseuroja. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä tapahtumatuottaja Pekka Pulkkiseen: pekka.pulkkinen@mamk.fi tai puh. 040 8686 445.

Lisätietoa Kampusfestarista Tapahtumatuottaja Pekka Pulkkinen pekka.pulkkinen@mamk.fi puh. 040 8686 445 www.kampusfestari.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs