Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle Oulun julkaisutilaisuus

Into Kustannus

Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle Oulun julkaisutilaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: Into Kustannus

Pappi Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle -kirjan julkaisua juhlitaan Oulussa Tähtitornin Kahvilassa (Linnansaari 1, Oulu) Olutta ja virsiä -illassa torstaina 8.5.2014 klo 18 alkaen.

Ohjelmassa asiaankuuluvasti haastattelua, musiikkia ja virsiä, toisin sanoen: pappi Árpád Kovács haastattelee Kai Sadimaata, Latistajat (Jarmo Stoor ja Heikki Hallanoro) esittävät musisoituja otteita Jarmo Stoorin kirjoista, pastori Mari Flink laulattaa ja Tuiran kirkon kappalaisen Juha Valpun bändi Kunnikaspala & kedon kukat esittävät virsiä toisin sanoen.

Kai Sadinmaa esiintyy Oulussa myös tänään (7.5.) klo 18 Myllyojan SRK-talolla (Koivumaantie 2, Oulu). Tilaisuus on osa Ruumis, Henki, Sielu -keskustelusarjaa. Kai Sadinmaan kanssa keskustelemassa pastori Stiven Naatus.

Keskustelua herättäneissä käskyissään Kai Sadinmaa suomii niin kirkon sijoitusbisneksiä, itselleen monumentteja rakentelevia kirkonmiehiä, konservatiiveja kuin homojen vihaajiakin. Kirjan julkaisutilaisuudessa Helsingissä Sadinmaa teippasi käskynsä Tuomiokirkon oveen. ”Nyt teippaan enkä muuta voi, Jumala minua auttakoon”, Sadinmaa totesi käskyjensä julistamisen jälkeen Martti Lutherin sanoja mukaillen.

Katso video kirjan julkaisupäivästä: LINKKI

Viime viikolla 10 käskyä kirkolle julkaistiin myös äänikirjana. Kirja on saatavissa Elisan kirjakaupasta: LINKKI

Vuonna 1994 pappisvihkimyksensä saanut Kai Sadinmaa on tunnettu Ylelle tekemistään radikaaleista aamuhartauksista ja ennakkoluulottomista kannanotoistaan. Aikaisemmin hän on kirjoittanut yhteiskuntakriittisen monologin Toisenlainen iltahartaus (2001) ja näytelmän Vuosaaren vapahtaja (2010). Sadinmaan sanan äärelle pysähtyvät niin uskovat kuin uskomattomatkin.

Kirjan tiedot:
Kai Sadinmaa: 10 KÄSKYÄ KIRKOLLE
Into-tieto, ISBN: 978-952-264-281-3
Sidottu, 190 sivua
Ovh. 29 €

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet @ kurvinkirja.fi
Iso kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/10kaskya.jpg
Kirjailijan kuva: http://www.intokustannus.fi/kirjailijat/sadinmaa_kai
Kirjan esittely: http://www.intokustannus.fi/kirja/10_kaskya_kirkolle

Lisätietoja:
Esko Juhola | Into Kustannus
esko.juhola @ intokustannus.fi | 040 7508264

Into on ketterä ja ärhäkkä yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

www.intokustannus.fi | www.mondediplo.fi | www.into-ebooks.com | www.facebook.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs