Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Jukka Jalosesta Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun suojelija

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Jukka Jalosesta Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun suojelija

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2016 klo 16:19
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Suomen Nuorkauppakamareiden Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun suojelijaksi on valittu Jokereiden päävalmentaja ja viime kauden alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen.  

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamarit ry jakaa omalla alallaan ja omilla ansioillaan menestyneille 18–40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Kilpailu on valtakunnallinen toteutus kansainvälisestä Ten Outstanding Young Persons of The World –kilpailusta ja se järjestetään Suomessa jo 27. kerran.

Kilpailussa etsitään henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Henkilöt innostavat omalla esimerkillään ja henkilökohtaisella kasvullaan muita ihmisiä.

Vuoden Nuori Menestyjä ­–kilpailun avulla nostamme esille positiivisia esimerkkejä johtajuudesta ja henkilökohtaisesta menestymisestä sekä herätämme keskustelua osaamisen, kouluttautumisen, positiivisen asenteen ja muutosmyötärinnan merkityksestä yhteiskuntamme kilpailutekijänä.

Tämän vuoden kilpailun suojelijana toimiva Jukka Jalonen pitää kilpailua todella kiinnostavana ja tässä ajassa tärkeänä:

 ”Olemme onnekkaita, kun saamme asua Suomen kaltaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa – olemme saaneet nauttia erinomaisesta koulutuksesta ja hyvästä terveydenhuollosta. Samalla kuitenkin hyvinvointimme on passivoittanut meitä, emmekä ole kansakuntana tunteneet enää niin vahvaa omistajuutta yhteisestä menestymisestämme. Demokratian suuri vahvuus on siinä, että me muodostamme yhteiskunnan, meillä on mahdollisuus vaikuttaa. Sen lisäksi, että me maksamme veroja ja käymme äänestämässä, voimme antaa auttavan käden – se on meille mahdollista ja siksi myös meitä velvoittava. On tärkeää, että nuori sukupolvemme, tulevat johtajamme muistavat yhteiskunnan syntyvän meidän teoistamme. Pidän kilpailua tärkeänä osoituksena siitä, että tulevaisuuden yhteiskunnalle on merkityksellistä, millaista johtajuutta nyt synnytämme ja kasvatamme.”

Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailu on käynnissä 22.8.–21.10.2016. Kilpailun kolme voittajaa palkitaan Helsingissä pidettävässä palkintojenjakotilaisuudessa 9.12.2016. Median edustajat ovat tervetulleita paikan päälle. 


Lisätietoja: 
Michaël Vanamo
Kansallinen projektipäällikkö 2016, Vuoden Nuori Menestyjä
Suomen Nuorkauppakamarit ry
puh. 044 083 8343, michael.vanamo@jci.fi 

http://nuorimenestyja.fi/

http://www.facebook.com/nuoretmenestyjat

Liitetiedostot

Suomen Nuorkauppakamarit on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä n. 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti JCI toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. www.nuorkauppakamarit.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs