Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Jukka Itkoselta lastenromaani Sirkusjuna saapuu

Lasten Keskus

Jukka Itkoselta lastenromaani Sirkusjuna saapuu

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2015 klo 11:58
Julkaisija: Lasten Keskus

Jukka Itkosen Sirkusjuna saapuu (Lasten Keskus) on vauhdikas tarina kaikille seikkailujen ja hilpeän huumorin ystäville.  Lastenromaanin iloista menoa tukee Elina Warstan hauska ja eloisa kuvitus. 

Nurkanpyhtään unelias pikkukaupunki on tylsääkin tylsempi paikka. Eräänä kesäpäivänä Rahtusen perhe viettää tavallista aamua puuroa syöden ja lehteä lukien. Näyttäisi tulevan taas yksi ihan tavallisen tylsä päivä, ajattelee Lilli Rahtunen. Vaan kiitos isä Rahtusen raidallisen pyjaman, sirkustirehtöörin ja yhden hikoilevan pingviinin, kesästä kehkeytyykin ihan jotain muuta.

Jukka Itkosen kielellinen leikittely ilahduttaa myös aikuislukijaa. Mukana ovat lastenrunoista tutut teemat, kuten luonnon ja tavallisten arjen asioiden arvostaminen, elämän ihmettely ja huumori.  

Jukka Itkonen – Elina Warsta (kuvitus), Sirkusjuna saapuu. 92 s. Lasten Keskus 2015. Kl L84. ISBN 978-952-288-180-9. Ovh. 23,00

Jukka Itkonen on rakastettu kirjailija, jolla on laaja ja monipuolinen tuotanto. Hänen elämäniloiset tekstinsä ovat monenikäisten suosikkeja. Elina Warsta on arvostettu kuvittaja-graafikko, jonka taidokas kädenjälki näkyy muun muassa monissa kansissa ja lastenkirjoissa.

Lisätietoja: Lasten Keskus / viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste (09 6877 4568) marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi tai Jukka Itkonen juki.itkonen@gmail.com

Arvostelukappaleet ja kuvapyynnöt: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi

(Sirkusjuna saapuu -kansikuva: www.lastenkeskus.fi/kuvapankki)

Liitetiedostot

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs