Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Jounin Kaupan kauppias polkee pyörällä trikoot päällä Norjaan jäämerelle uimaan.

Jounin Kauppa

Jounin Kaupan kauppias polkee pyörällä trikoot päällä Norjaan jäämerelle uimaan.

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 18:50
Julkaisija: Jounin Kauppa

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen heitti parivuotta sitten somessa haasteen. "Jos 50 000 tykkää niin poljen pyörällä Norjaan ja uin jäämeressä". Haaste meni läpi kuudessa päivässä ja kauppiaan ei auttanut kuin lähteä lunastamaan lupaus.

Kauppias risti reissun "Hullunpolkasuksi" ja antoi päivämäärän milloin lähtee polkemaan ja ilmoitti, että mukaan saa lähteä polkemaan. 

Ensimmäisenä vuonna 2014 mukaan lähti alle 50 kpl muita hulluja polkemaan ympäri Suomen ja toisenva vuonna 2015 hulluja oli jo 140 kpl mukana! Pyöräretki herätti myös Norjan median mielenkiinnon. 

Tänä vuonna reissu on taas edessä ja siihen ei ole treenattu vielä yhtään. Viime vuonna treenasin kerran ennen reissua kun poljin yhtenä päivänä 200km Äkäslompolosta Rovaniemelle pitsalle! Naurahtaa kauppias. Oksennus lensi seuraavan yön. 

Tänä vuonna katotaan saadaanko ennätysmäärä hulluja liikkeelle! On mukava laittaa Norjakin sekaisin! Mitäs ovat niin lähellä toteaa kauppias!

HullunPolkasu poljetaan 14.-17.7 ja sitä saa seurata myös somesta! Mukaan lähtee kauppiaan kauppa-auto ja hänen vaimonsa! Uskon että tästä saadaan Pohjoiskalotin kovin huumoripyöräilytapahtuma aikaan! 

Jounin Kauppa on tunnettu somesta ja "hulluista" tempauksistaan.

Liitetiedostot

www.facebook.com/jouninkauppa

www.facebook.com/hullunpolkasu

www.hullunpolkasu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs