Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Joukkorahoitus onnistui: Pahkasika-albumi julkaistaan syksyllä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Joukkorahoitus onnistui: Pahkasika-albumi julkaistaan syksyllä

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 14:16
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian ammattikorkeakoululla käynnistetty joukkorahoitushanke uuden Pahkasika-albumin toteuttamiseksi on varmistunut. Projektin tuottajana toimiva Hankiworks Oy ilmoitti albumin ilmestyvän syksyllä 2015. 

Hankkeen järjestäjän, lehtori Tuomo Ryynäsen mukaan joukkorahoitus mahdollistaa paljon muitakin asioita:

"Joukkorahoitus on uudenlainen tapa tuottaa asioita. Kysyntälähtöinen tilaus-toimitusketju mahdollistaa sellaisen tuottamisen, mikä ennen ei olisi ollut mahdollista massamarkkinoille. Tämä on ollut kokemus, joka rohkaisee kokeilemaan lisää eri hankkeita joukkorahoituksen avulla, ja tämän innoittamana on uusia projekteja kehitteillä. Toivottavasti lainsäädäntö luo tulevaisuudessa paremmat puitteet kehittää joukkorahoitettua liiketoimintaa, jolla esimerkiksi voidaan edistää yrittäjyyttä ja työllisyyttä"

Projekti on ylittänyt kaikki odotukset ja kerännyt ensimmäisen kolmen viikon aikana yli 700 rahoittajaa mukaan. Keräys jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan vielä elokuun loppuun saakka.

Lisätietoa hankkeesta: tuomo.ryynanen@haaga-helia.fi.

Pahkasika.net

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs