Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » J.R. Wardin "Hurma" on Langenneet enkelit -sarjan odotettu neljäs osa

Basam Books

J.R. Wardin "Hurma" on Langenneet enkelit -sarjan odotettu neljäs osa

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 09:47
Julkaisija: Basam Books

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli, jolla on kovettunut sydän, ja demoni, jolla on kaikki menetettävänään, käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Caldwellilläislehden toimittaja Mels Carmichael kokee elämänsä järkytyksen, kun hän törmää autollaan tuntemattomaan mieheen paikallisen hautausmaan edustalla. Mies menettää muistinsa, ja Mels alkaa tutkia miehen taustaa, vain huomatakseen olevansa pian paitsi historian, myös intohimon pauloissa... Ja kun miehen muisti alkaa palautua, ymmärtävät he molemmat olevansa keskellä enkelien ja demonien välistä sotaa.

Hurma on jatkoa Langenneet enkelit -sarjalle, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Halu, Himo ja Kateus. Sarja kietoutuu enkelien ja demonien välisiin taisteiluihin, eikä siitä puutu romantiikkaa, jännitystä ja eroottista latausta.

J. R. Ward, oikealta nimeltään Jessica Bird, on useasti The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtynyt kirjailija, joka asuu Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa aviomiehensä kanssa. Ward on oikeustieteen maisteri ja työskennellyt mm. suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä. Nykyään hän toimii täyspäiväisenä kirjailijana.

 

 

   

 J.R. Ward

 Hurma

 Alkuteos: Rapture

 Suomentaja: Timo Utterström

 ISBN: 978-952-260-217-6

 nidottu, 512 s.

 27.00 €

 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: Sanni Juvonen, sanni.juvonen@basambooks.fi

 

 

      

Liitetiedostot

21-vuotias Basam Books on unohdettuihin klassikoihin, vähän käännettyihin kielialueisiin ja hyvinvointiin keskittyvä kustantamo. Basam Booksin valikoima on laaja: kustannamme kirjoja maailmankirjallisuuden huipuista uuteen fantasiaan, joogasta mindfulnessiin, lastenkirjoista matkakirjallisuuteen ja filosofiasta runouteen. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs