Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Into Kustannus Tampereen Työväenkirjallisuuden päivässä

Into Kustannus

Into Kustannus Tampereen Työväenkirjallisuuden päivässä

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 09:00
Julkaisija: Into Kustannus

Into marssittaa lauantaina 27.8. Tampereen Työväenkirjallisuuden päivään kattavan kavalkadin uutuuskirjailijoita. Mukana myös muhkea myyntipöytä.

Into 2016 nonstop Työväenmuseo Werstaan Bertel-salissa, Väinö Linnan aukio 8, Tampere


11.45 Esko Seppänen: Mistä Suomi vaikenee? Kyytiä saavat kaikki yksityiset ja julkiset instituutiot, joille on edullista, että niiden asioista vaietaan.


12.05 Matti Salminen: Toisinajattelijoiden Suomi Kattava katsaus suomalaisiin toisinajattelijoihin, joista virallinen historiantutkimus yleensä vaikenee.


12.25 Pentti Sainio: Armeijan hukatut miljardit Suomen sotajohto on tehnyt miljardien eurojen hankintoja, jotka eivät palvele kotimaan puolustusta vaan enemmänkin Yhdysvaltain ja Naton tarpeita. Onko pieni sisäpiiri harhauttanut eduskuntaa?

12.45 Pekka Lehtonen: Tehtävä Tallinnassa Neuvostopropagandaa ja itsenäisyysinnostusta 1960-luvulla Tallinnassa asui kolme suomalaista. Yksi heistä oli nuori Pekka Lehtonen, joka työskenteli Tallinnan radion suomenkielisessä toimituksessa.

13.05 Anna Elina Isoaro: Rakkautta ja vasta-aineita Isoaro päivittää suuren aiheen, äitiyden, nettipalstoilla kuohuvien ”mommy warsien” aikakauteen. Runot tarkastelevat odotusta, synnytystä ja äitiyden ensiaskelia rehevällä elämänilolla ja huumorilla.

13.25 Laura Gustafsson: Korpisoturi Gustafssonin kolmas romaani katsoo ihmistä raadollisuudessaan, pienuudessaan ja loputtomassa kauneudessaan. Se on tutkielma selviytymisstrategioista, yhteisöstä ja siitä, miten ihminen on lyhyessä ajassa menettänyt kosketuksen maahan, kaiken perustaan.

Median edustajien on myös mahdollista tavata ja haastatella kirjailijoita tapahtuman yhteydessä.

 

http://www.tyovaenkirjallisuudenpaiva.com

 

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

lisätiedot ja haastattelupyynnöt: timo.forss@intokustannus.fi

intokustannus.fi  Into Kustannus Oy, Meritullinkatu 21, 00170 HELSINKI, puh. 040 179 5297
Into sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Twitterissä
Instagramissa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs