Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Imatra vahvistanee itselleen PMMP:n ilmaiskeikan

Restel Oy

Imatra vahvistanee itselleen PMMP:n ilmaiskeikan

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2013 klo 16:12
Julkaisija: Restel Oy

Golden Cap ja Restel Oy:n ravintoloiden terassit järjestävät lauantaina 18.5. viralliset terassikesän avajaiset: Suomen suurimmat terassitanssit. Tuona päivänä lähes 60 terassilla ympäri Suomen juhlistetaan alkavaa kesää hyvän seuran, esiintyjien ja maukkaan juoman merkeissä.

Avajaisten mainostamista varten on Facebookiin avattu ennen vappua sivu, jossa eri paikkakuntien ihmiset voivat äänestää ja vaikuttaa PMMP:n terassikeikan paikkakuntaan. Äänestys tapahtuu osallistumalla Suomen karttaan merkittyihin terassien kesän avaus –tapahtumiin. Tapahtumia voi myös viraalisesti levittää Facebookissa kutsumalla niihin omia kavereitaan. Vaikka mainontaa on tasaisesti toteutettu läpi Suomen, on kisan kärkeen jo heti kampanjan alussa kiilannut Imatran pub Parnell’sin ja ravintola Martinan yhteinen terassi.

Tähän huikeaan yli 1800 osallistujan johtotilaan on suurelta osin vaikuttanut Imatran Kaupunkikeskustat Ry Imitsin aktiivisuus tapahtuman viraalisessa levittämisessä. Imitsin toiminnanjohtajan Pia Rantanen kertoo ”Imitsillä on 93 jäsenyritystä, joista yksi on Parnell’s ja Martina. Tehtävänämme on edesauttaa jäsenyrityksiämme kohti yhteistä hyvää. Parnell’sin ravintolapäällikkö otti meihin yhteyttä, innostuimme asiasta ja lähdimme yhdessä tavoittelemaan voittoa. Haluamme tarjota Eteläkarjalaisille elämyksiä ja PMMP:n ilmaiskeikka keskellä Imatran vilkkainta kävelykatua on varmasti sellainen ”.

Terassitanssit tapahtumiin ympäri Suomen on ilmoittautunut jo lähes 7000 ihmistä. Terassitanssit sivuston löytää www.facebook.com/terassitanssit tai www.terassitanssit.fi –linkkien kautta. PMMP:n keikan paikkakuntaan voi vaikuttaa vielä tulevan viikonlopun ajan. Äänestys sulkeutuu sunnuntaina 12.5. klo: 24.00. Voittanut paikkakunta julkistetaan maanantaina 13.5.2013.

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 64 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Grillsson, Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut. Restelin ravintolatarjonnasta löytyy myös yksilöllisiä ravintoloita, kuten Foija Turussa, Sampo Kuopiossa ja Brasserie Le Havre Helsingissä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs