Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ilmoittautuminen cd²- pitchauskilpailuun on alkanut

AVEK

Ilmoittautuminen cd²- pitchauskilpailuun on alkanut

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2013 klo 14:59
Julkaisija: AVEK

Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuote- ja palveluideoita cd²-pitchauskilpailussa perjantaina 7.2.2014 Hotel Katajanokalla Helsingissä. Kilpailuun voi ilmoittautua 13.1.2014 saakka AVEKin sivuilla, www.kopiosto.fi/avek.

 

cd²-kilpailu kokoaa yhteen ideoiden tekijät ja kehittäjät. Kilpailu haastaa heittäytymään ja testaamaan oman idean menestysmahdollisuuksia sekä kehityspotentiaalia pitchaamalla, eli esittelemällä ennalta määrätyn ajan kuluessa tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohtia asiantuntijoista koostuvan tuomariston edessä. Tavoitteena on vakuuttaa tuomarit idean menestymismahdollisuuksista.

 

cd²-pitchauskilpailussa yhdistyvät jo toista kertaa c²- ja d²-kilpailut, jotka ovat osa AVEKin DigiDemo- ja CreaDemo-rahoitusohjelmia. Kilpailun aikana tuomaristot palkitsevat 12 innovatiivista luovan alan tuote- ja palvelukonseptia 2500 € jatkokehityspalkinnolla. Lisäksi kilpailussa jaetaan 2500 € palkinto päivän parhaalle pitchaukselle. Jaettavat palkinnot myönnetään opetus- ja kulttuuriministeriön AVEKille osoittamista määrärahoista.

 

cd²-kilpailun yhteydessä toteutetaan seminaari, joka tarjoaa tapahtuman osallistujille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa muun muassa tuotekehityksestä. Seminaarin pääpuhujana on Essi Pöyry (Aalto-yliopisto), jonka puheen teemana on luovan alan innovaatioiden myynti. Seminaarissa on mukana myös innovatiivisia case-esimerkkejä sekä CreaDemo- että DigiDemo-rahoitusohjelmien teemoista. Tilaisuus on maksuton.

 

Henkilökohtainen ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu 2.12.2013—13.1.2014 AVEKin sivuilla www.kopiosto.fi/avek. Kilpailuun pääsee mukaan 64 osallistujaa, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailu on tarkoitettu uusille hankkeille, joita ei ole tuettu aiemmin DigiDemo- tai CreaDemo-tuilla. Jokaiselle kilpailuun valitulle ilmoitetaan sähköpostitse päivän aikataulu sekä pitchausajankohta ilmoittautumisen päätyttyä.

 

Luova Suomi mahdollistaa pitchauksen filmaamisen 10 ensimmäiselle halukkaalle päivän aikana. Pitchausvideoiden parhaimmisto julkaistaan Luova Suomi -hankkeen YouTube-kanavalla (www.youtube.com/luovasuomi) ja verkkosivuilla Pitchaus-TV:ssä (www.luovasuomi.fi/tekijoille). Osallistuja saa videon myös omaan käyttöönsä. Ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen: luovasuomi(a)aalto.fi; viestiin otsikko: cd²-pitchauskilpailu.

 

Lisätietoja antavat:

 

Asiantuntija Helena Pekkarinen, puh. 040 7632 623, helena.pekkarinen(a)diges.info

 

Lisätietoja saa myös AVEKin toimistosta, puh. 09 4315 2350.

Tekijänoikeusjärjestö Kopioston yhteydessä toimiva Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK tukee tekijänoikeusvaroilla audiovisuaalista kulttuuria. Varat ovat pääasiassa peräisin hyvitysmaksusta, jota peritään muun muassa dvd-levyistä ja digitaalisista videotallentimista. AVEK myöntää tukea elokuvan eri lajityyppien kehittelyyn ja kulttuurivientiin, audiovisuaalisen alan tekijöiden jatko- ja täydennyskoulutukseen sekä festivaalien ja tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi AVEK myöntää tukea lyhyt-, dokumentti- ja animaatioelokuvien sekä mediataideteosten tuotantoon.

Opetus- ja kulttuuriministeriön DigiDemo- ja CreaDemo-määrärahoista tukea myönnetään kulttuuristen sisältöjen ja kulttuuriyrittäjyyden kehittämiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs