Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ikuisesti sinun -esitys aloittaa Oulun kaupunginteatterin kevätkauden vierailut

Oulun kaupunginteatteri

Ikuisesti sinun -esitys aloittaa Oulun kaupunginteatterin kevätkauden vierailut

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2015 klo 11:05
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginteatterin kevätkauden vierailut aloittavat Mikael Saari (Poika Mancinin pääroolin esittäjä) ja Kaisa Leppänen Ikuisesti sinun -esityksellään, jossa kuullaan kaksikon kirjoittamaa ja säveltämää uutta musiikkia.

Mukana on myös mm. Helena Anhavan, Otto Donnerin ja Pirkko Saision tekstejä sekä Kerkko Koskisen, Olavi Uusivirran ja Jarkko Martikaisen musiikkia. Pianistina kuullaan Anu Silvaa.

Freelancer-näyttelijät Saari ja Lepistö ovat omistaneet esityksensä vuonna 2011 tapaturmaisesti menehtyneelle näyttelijä Asko Sahlmanille sekä hänen perheelleen. Ikuisesti sinun -kantaesitys nähtiin Lahden kaupunginteatterissa 6.11.2013, ja se vieraili myös KokoTeatterissa Helsingissä alkuvuonna 2014.

Ikuisesti sinun seikkailee ajassa ja vie muistoihin. Miten kiihkeä, nuori rakkaus muuttuu nopeasti vaihdettuihin hyvänyönsuukkoihin, tiskivuoriin ja lasteniltalauluihin? Mitä sitten, kun pitkä yhteinen elämäntaival päättyy puolison yllättävään kuolemaan. Jäljelle jää pohjaton kaipaus ja suru, jossa etsitään valoa ja toivoa suuren menetyksen keskeltä.

Ikuisesti sinun nähdään Pikisalissa 11. ja 12.2. klo 19.30. Esitys kestää noin tunnin eikä siinä ole väliaikaa.

Kiirehdi – esitykset päättymässä

Suositut musiikkinäytelmät Amadeus ja Poika Mancini ovat päättymässä. Molemmat näytelmät nähdään viimeisen kerran lauantaina 21.2. Amadeus alkaa klo 13 ja Poika Mancini klo 19.

Lisätietoja: tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi
Pressikuvat ovat ladattavissa osoitteesta http://teatteri.ouka.fi/galleria/naytelmakuvat

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs