Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » iKNOW on syksyn tyylikkäin seurapeliuutuus

Tactic

iKNOW on syksyn tyylikkäin seurapeliuutuus

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 14:26
Julkaisija: Tactic

iKNOW on suomalainen, uuden sukupolven seurapeli, joka tuo tiedon ja taktiikan saman pöytään. Mukaansatempaavassa pelissä kerätään pisteitä vastaamalla kysymyksiin kolmiportaisten vihjeiden avulla. Pisteitä voi kerätä myös taktikoimalla ja bettaamalla eli veikkaamalla peliseuran tietämyksestä. Syksyn mielenkiintoisimman uutuuden takana on seurapelien vahva suomalaisosaaja Tactic.

iKNOW-pelin nerokkuus piilee sen uudenlaisessa pelimekaniikassa. Pelivuoronsa aikana kukin kilpailija vastaa kysymykseen annettujen vihjeiden perusteella. Mitä vähemmillä vihjeillä vastaa, sitä enemmän saa pisteitä. Ennen vastauskierroksen alkua jokainen osallistuja myös veikkaa vastaako toinen pelaaja oikein vai väärin. Oikein osuneesta veikkauksesta saa lisäpisteitä, väärin mennyt veikkaus puolestaan vähentää pisteitä. Ensimmäiseksi 20 pistettä saanut pelaaja voittaa pelin. Peli sisältää 1600 kysymystä ja 4800 vihjettä niihin vastaamiseen. Kysymyksiä on neljä kategoriaa: henkilöt, teokset ja tuotteet, ilmiöt ja tapahtumat sekä ympäröivä maailma.

- iKNOW tuo aikuisten seurapelimaailmaan kauan kaivatun uutuuden: tyylikkään ja positiivisen seurapelin, joka innostaa pelaamaan ilman ryppyotsaista tietämisen painetta. Perinteisiä tietopelejä pelatessa tunnelma usein latistuu, jos vaikkapa seurueessa on yksi tietäjä ylitse muiden tai jos säännöt ovat monimutkaiset. iKNOW’ssa tunnelma vain kohoaa pelin edetessä, sillä menestyä voi tiedolla, taktikoinnilla tai hauskasti bettaamalla, kertoo Tacticin markkinointijohtaja Olli Kivelä.

Elegantti iKNOW lähtee maailmanvalloitukseen 11 kieliversiolla

iKNOW-seurapeli lanseerataan ensimmäiseksi maailmassa kotimaassaan Suomessa. Maailmanvalloitus jatkuu heti seuraavana keväänä, kun peli vuonna 2013 julkaistaan 11 kieliversiona ympäri maailman. Kansainvälisyys näkyy myös kysymyksissä, mutta kunkin kieliversion kysymyksistä kuitenkin osa liittyy paikallisiin asioihin.

Kompakti pelilauta mahtuu pieneenkin tilaan kuten sohvapöydälle, eikä noppaa tarvita. Modernin ja graafisen tyylikkään peliuutuuden on kehittänyt Tacticin oma tuotekehitysyksikkö Gamestorm yhdessä yhtiön johdon kanssa.

- iKNOW edustaa tätä päivää. Peli on kiehtovan monipuolinen, säännöiltään selkeä ja esteettisesti kaunis kokonaisuus. Eleettömän tyylikäs, kiiltävänvalkoinen pelilaatikko voikin pelailun jälkeen myös jäädä esille.  iKNOW onkin mainio tupari- tai joululahja, Kivelä vinkkaa.

Yhdessä tekemisen trendi näkyy myös lautapelimarkkinassa

Konsoli- tai mobiilipelit eivät ole Kivelän mukaan vaikuttaneet perinteisten lauta- ja seurapelien suosioon. Siinä missä konsolipelaaminen tapahtuu monesti yksin, seurapelejä pelataan yhdessä. iKNOW-peliin voi osallistua kerralla 3-6 henkeä tai tiimiä.

- Ihmisten halu viettää mukavaa aikaa yhdessä ei ole kadonnut mihinkään. iKNOW’n avulla iltaa voi nyt viettää hauskoissa merkeissä pelaamalla seuruettaan pöydän alle, Kivelä toteaa.


iKNOW-peli on myynnissä lokakuun alusta alkaen hyvinvarustelluissa kaupoissa.
Pelin suositushinta on 49,90 euroa.

Painokelpoiset tuotekuvat liitteenä.

Video iKNOW-pelin kutsuvierasillasta:
http://www.youtube.com/watch?v=pBjv82jgne8&feature=youtu.be


Lisätiedot

Olli Kivelä, Tactic, p. 044 312 3045 tai olli.kivela@tactic.net

www.iknow.fi

Liitetiedostot

Tactic on suomalainen, kansainvälisesti toimiva lauta- ja seurapelejä suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva perheyritys. Porilaisen peliyhtiön tarina alkoi vuonna 1967, kun Aarne Heljakka toi Kimblen Suomen markkinoille. Tänä päivänä yrityksen Porin tehtaassa valmistuu yli 4 miljoonaa peliä, joista 80 % menee vientiin yli 50 maahan. Nelostuotteen Suomen markkinaosuus on noin 35 %. Tactic haluaa suunnitella ja valmistaa iloisia ja viihdyttäviä pelejä, jotka tuovat aitoa ja lämmintä yhdessäolon tunnetta. Tacticin muita hittipelejä ovat mm. kansainväliseen  suosioon noussut Alias ja suomalaisten uusi suosikki Isäntä vs. Emäntä. Lisätiedot www.tactic.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs