Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Iiro Viinasen, Sonata Arctican ja Matti Laineen kirjat syksyllä Paasilinnalta

Paasilinna

Iiro Viinasen, Sonata Arctican ja Matti Laineen kirjat syksyllä Paasilinnalta

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2014 klo 13:22
Julkaisija: Paasilinna

Hyvä kirjanystävä,

 

Ohessa on tietoja Paasilinnan syksyn 2014 kustannusohjelmasta.

 

Syksyllä meiltä ilmestyy monta kiinnostavaa teosta, kuten esimerkiksi:


Dekkarikirjailija Matti Laineen Merkitty mies, Suomen tunnetuimman valtiovarainministerin Iiro Viinasen Vaaran vuodet 1991 – 1995, Marko J. (Mape) Ollilan toimittama rock-opus Sonata Arctica.

Katso tarkemmin syksyn katalogistamme!

http://paasilinna.fi/wp-content/uploads/2011/10/KATALOGI-syksy-2014.pdf

 

Matti Laineen rikosromaanissa Merkitty mies liikutaan helsinkiläisessä alamaailmassa. Kirjan päähenkilö on kirjailijan edellisestä romaanista tuttu entinen huippujääkiekkoilija Elias Vitikka, joka on nyt edennyt rikollisella tiellään salakuljetettujen luksusveneiden välittäjäksi.Vitikan peliura NHL-veskarina päättyi aikoinaan autokolariin hämärissä olosuhteissa. Hän palasi Helsinkiin taksikuskiksi, mutta yllättävä työtarjous vei entisen jääkiekkoilijan toisenlaisen joukkuepelin ääreen, alamaailman ytimeen. Vitikka on nyt edennyt rikollisjärjestössä yhä ylemmäksi johtotehtäviin. Panosten kasvaessa Elias joutuu huomaamaan, ettei menestys tule koskaan ilmaiseksi.
Teatteritaiteen maisteri Matti Laine (s. 1976) on helsinkiläinen kirjailija ja monista näytelmistä, tv-sarjoista ja elokuvista tuttu näyttelijä. Merkitty mies on Matti Laineen kuudes rikosromaani.

 

Iiro Viinanen toimi valtiovarainministerinä Suomen lähihistorian kenties kohtalokkaimpina vuosina 1991 – 1995. Hän kirjoitti tuolloin yksityiskohtaisia muistiinpanoja, ja kiihkeät vuodet tallentuivat tuoreeltaan paperille. Silti noista vuosista kaksi vuotta vaati niin kovan hinnan, että iltaisin tai lähinnä öisin kotiin tultuaan hän oli niin väsynyt, ettei päivän tapahtumista jaksanut kirjoittaa. Nyt niihinkin tapahtumiin palataan Kalle Heiskasen toimittamassa kirjassa Vaaran vuodet 1991 – 1995.

Kemin kuuluisimman musiikillisen vientituotteen epätodennäköinen tarina. Sonata Arctica kertoo Tony Kakon, pienenä kerrostalopihan lumipenkan päällä lumilapio kourassa hoilanneen ja jo kaksivuotiaana rocktähdeksi aikoneen kohta parikymmentä vuotta pulpunneesta musiikillisesta visiosta, tahdosta ja rautaisesta määrätietoisuudesta. Se kertoo myös yhtyeen alkuaikojen onnekkaiden olosuhteiden summasta, joita osuu tuhansien yrittäjien joukosta ani harvojen kohdalle.  Sonata Arctica kertoo yhtyeen ja sen lähipiirin äänellä kansainvälisen menestyksen saavuttaneen ja lööppijulkisuuden tutkan alapuolella lentävän yhtyeen ihmisistä, muusikoista ja suosiosta.

 

Lisätietoja annan mielelläni.

Oikein hyvää kesää,


Petteri Paasilinna 

 

 

Kustannusosakeyhtiö Paasilinna

Korkeavuorenkatu 35, 1. krs.

00130 Helsinki

 

040 418 5409

petteri@paasilinna.fi

www.paasilinna.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs