Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Iiris Rannio aloittaa Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Lappeenrannan kaupunki

Iiris Rannio aloittaa Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 14:48
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Teatterinjohtaja Iiris Rannio lopettaa nykyisessä työssään Rauman Kaupunginteatterissa 31.7.2016. Hän siirtyy ohjaajaksi kotikaupunkiinsa Lappeenrannan kaupunginteatteriin 1.8.2016 alkaen. 

Lappeenrannan kaupunginteatterin johtaja Timo Sokura ilolla toivottaa Rannion tervetulleeksi Lappeenrantaan. 

– Olemme tunteneet toisemme vuodesta 1969 lähtien. Iiriksellä on poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen kokemus ohjaamisesta, kertoo Sokura. 

Iiris Rannio on toiminut Raumalla johtajana vuodesta 2013. Teatteri-ilmaisun ohjaaja -koulutus Ranniolla on Turun tadeakatemiasta ja ohjauksia hänellä on takanaan useita. Lappeenrannan kaupunginteatterissa Iiris Rannio on ohjannut suositun farssin Riemurahat vuonna 2013. 

Lisätietoja 

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi 

Iiris Rannio, puh. 044 776 9901
iiris.rannio@raumanteatteri.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs