Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » HUOM! Muutos tiedotteeseen, tapahtumapaikka vaihdettu! Musiikki ilman rajoja -laulujuhliin Viipurissa osallistuu kaksi lappeenrantalaista kuoroa

Lappeenrannan kaupunki

HUOM! Muutos tiedotteeseen, tapahtumapaikka vaihdettu! Musiikki ilman rajoja -laulujuhliin Viipurissa osallistuu kaksi lappeenrantalaista kuoroa

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 14:12
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Muutos Lappeenrannan kaupungin tiedotteeseen: Musiikki ilman rajoja -laulujuhliin Viipurissa osallistuu kaksi lappeenrantalaista kuoroa. Tiedote lähetetty torstaina 9.6.2016 aamulla.

Huonon sään vuoksi tapahtumapaikka on vaihdettu - Laulujuhla järjestetään
Kulttuuritalolla, osoite Prospekt Lenina 20.

Tässä korjattu tiedote.

 

Viipurissa järjestetään vuosittain kansainvälinen Musiikki ilman rajoja -laulujuhla, ja tänä vuonna tapahtuma on sunnuntaina 12.6.2016. Lappeenrannasta laulujuhliin osallistuvat sekä Karjalan Laulu-Veikot että Viihdekuoro Carpe Diem. 

–Esitämme kolme kappaletta, jotka ilmentävät kaunista kotiseutuamme, kertoo Osmo Savolainen, Karjalan Laulu-Veikkojen puheenjohtaja. –Viihdekuoro Carpe Diemin ohjelmistossa on ripaus romantiikkaa, toteaa molempia kuoroja johtava Nadja Härkönen. 

Lappeenrannan ja Viipurin kaupungin naapurikaupunkisopimukseen perustuvaa yhteistyötä on toteutettu jo 29 vuotta.

– Juhlimme siis ensi vuonna pyöreitä vuosia ja on mukavaa että se konkretisoituu tämän tyyppisissä tapahtumissa. Toivottavasti myös lappeenrantalaisia lähtee mukaan yleisöksi, ehdottaa kaupungin viestintäjohtaja Alina Kujansivu.

HUOM! Huonon sään vuoksi paikka on vaihdettu ja laulujuhla järjestetään Kulttuuritalolla, osoite Prospekt Lenina 20.

Juhla alkaa kello 15 ja se kestää noin kaksi tuntia. Esiintyjiä tulee Viipurin kaupungista, Viipurin alueelta, Leningradin oblastista, Varkaudesta sekä Lappeenrannasta. Laulujuhlien tavoitteena on edistää alueen musiikkiperinnettä sekä kuorojen verkostoitumista. 

 

Lisätietoja:

Alina Kujansivu puh. 040 724 8776, alina.kujansivu@lappeenranta.fi
Jorma Kallio puh. 0400 155 597, jorma.kallio@lappeenranta.fi 

Karjalan Laulu-Veikot
Osmo Savolainen puh. 050 055 0751, osmo.savolainen@karjalanlaulu-veikot.fi
Nadja Härkönen puh. 050 533 2606, nadja.harkonen@karjalanlaulu-veikot.

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs