Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Huimala järjestää pääsiäismunajahdin – voittajalle 1000 suklaamunaa

Reippailuhalli Huimala

Huimala järjestää pääsiäismunajahdin – voittajalle 1000 suklaamunaa

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 12:26
Julkaisija: Reippailuhalli Huimala

Helsingin Konalassa, kauppakeskus Ristikossa sijaitsevassa reippailuhalli Huimalassa järjestetään pääsiäispyhinä leikkimielinen Munajahti-kilpailu. Halliin piilotetaan jättimunia, joiden löytäjät ovat mukana tuhannen suklaamunan arvonnassa. Kilpailu käynnistyy pitkäperjantaina ja päättyy pääsiäismaanantaina. Jättimunat piilotetaan halliin jokaisena aamuna uudelleen. Tuhat munaa arvotaan maanantaina viimeisen jättimunan löydyttyä jättimunien löytäjien kesken.

– Suklaa ja pääsiäinen kuuluvat erottamattomasti yhteen. Ei ole pääsiäistä ilman suklaata. Emme kuitenkaan suosittele tuhannen munan syömistä yksin, ja onhan jaettu ilo moninkertainen ilo. Suosittelemme myös suklaansyönnin oheen päivittäin vähintään kahden tunnin liikuntaa, jonka saa huomaamatta myös Huimalassa, Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude sanoo.

Lokakuussa Helsingin Konalassa, kauppakeskus Ristikossa avattu Huimala on reippailuhalli kaikenikäisille. Uudessa Huimalassa on tuttujen huvitusten lisäksi muun muassa täysimittainen minigolf-rata, katon rajassa kulkevia köysiratoja sekä kymmenen metrin korkuinen kiipeilyseinä. Uudessa Huimalassa on lisäksi Suomen korkein sisäliukumäki sekä maailman toinen katon rajassa lentävä liitorata. Huimalassa voi myös uskaltaessaan hypätä lähes 20 metristä betonilattialle turvallisesti vaijerin varassa.

Huimala on auki jokaisena pääsiäisen päivänä kello 10–20.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Kimmo Stude
Huimala
kimmo.stude@huimala.fi
puh. 045 113 1727

Liitetiedostot

***

Uudistunut Reippailuhalli Huimala on on nyt entistäkin huimempi. Huimala on paitsi paras paikka syntymäpäivien järjestämiseen, myös erinomainen valinta luokkaretkille, päiväkodin tapahtumille ja perheiden yhteiseen reippailuun.

Uuden kiipeilykulman seikkailumaailman ansiosta Huimala sopii nyt entistä paremmin myös varttuneelle väelle. Olitpa suunnittelemassa polttareita tai yrityksen virkistyspäivää, Huimala on siihen sopiva paikka. Kiipeilykulman kiipeilyradalla ja vaijeriliussa kovimmatkin kundit ja gimmat saavat sykkeen nousemaan. Jälkipuinti onnistuu juhlatilassamme, joka taipuu moneen käyttöön.

Reippailuhalli Huimala
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs