Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Hitunen jazzia – ripaus bluesia Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Hitunen jazzia – ripaus bluesia Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2015 klo 14:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjaston musiikkiosaston monitoimitilassa päästään amerikkalaisen jazzin tunnelmiin torstaina 26. helmikuuta klo 18.

Esiintymään saapuvat vokalistit Katja Turunen ja Baby Boy Varhama. Pianon ääreen istuu Matti Hussi. Kolmikko on koonnut ohjelmiston, joka koostuu ryhmän sovituksista amerikkalaisista jazzstandardeista täydennettynä muutamalla tähän genreen kuuluvalla bluesilla. Illan aikana kuulemme mm. kappaleet Love Is Here To Stay (Ira Gershwin - George Gershwin), There Will Never Be Another You (Harry Warren - Mack Gordon) ja It's All Right With Me (Cole Porter).

 

Kuopion konservatoriossa musiikkioppinsa hankkinut lauluja Katja Turunen toimii muskariopena Tampereella, Sibelius Akatemiassa opiskellut pianisti Matti Hussi on lahtelainen freelance-muusikko ja laulaja Baby Boy Varhama on pitkän tien lahtelainen muusikko. Ryhmä syntyi, kun Baby Boy kuuli Katjaa ja Mattia keikalla, piti kuulemastaan ja ehdotti yhteistyötä. 

 

Tarjolla on siis konsertti laadukkaan jazzin ja bluesin ystäville. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

 

Lisätietoja konsertista antaa

 

Susanna Partanen                                        
kirjastovirkailija / Media- ja musiikkipalvelut
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto                                
p. 044-416 4063
susanna.partanen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs