Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Heurekassa Body Worlds -näyttelyn loppuhuipennus

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekassa Body Worlds -näyttelyn loppuhuipennus

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2013 klo 14:43
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

TIEDOTE

9.9.2013

 

Heurekassa Body Worlds -näyttelyn loppuhuipennus

Tiedekeskus Heureka pidentää aukioloaikojaan suositun Body Worlds -näyttelyn viimeisen viikon ajaksi. Näyttelyn hurjan suosion ja yleisön pyyntöjen johdosta Heureka on avoinna 16.–22.9. joka päivä klo 10–22.

- Ainutlaatuinen Body Worlds -näyttely ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja terveydestä on tuonut Heurekaan ennätysmäärän kävijöitä tänä vuonna. Kesälomien päätyttyä erityisesti viikonloppuisin kävijämäärät ovat olleet todella huikeita. Pidennettyjen aukioloaikojen myötä haluamme tarjota mahdollisimman monelle vielä tilaisuuden nähdä tämä maailmankuulu näyttely Heurekassa, viestintäjohtaja Heli Ainoa toteaa.

Vuosi 2013 on ollut Heurekassa Body Worlds -näyttelyn myötä erityisen vilkas. Jo nyt on ylitetty 300 000 kävijän määrä tänä vuonna. Vuodesta 1989 asti yleisölle auki olleen Heurekan näyttelyitä on kaikkiaan nähnyt Heurekassa yli 7 miljoonaa kävijää, ja kun lasketaan mukaan Heurekan näyttelyitä muualla maailmassa nähneet, nousee luku yli 23 miljoonan.

 

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ainoa, heli.ainoa@heureka.fi, puh. 040 901 5295

Body Worlds-näyttelyn projektipäällikkö Sami Pihkala, sami.pihkala@heureka.fi, puh. 040 901 5367

 

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs