Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Helmikuun Tanssia!-näytös esittelee showtanssia kaikessa kirjossaan

Oulun ammattikorkeakoulu

Helmikuun Tanssia!-näytös esittelee showtanssia kaikessa kirjossaan

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2013 klo 08:35
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutuksen Tanssia!-näytökset nähdään Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu) tiistaina 26.2. klo 18.30 sekä keskiviikkona 27.2. klo 13.00 ja 18.30. Näytöksiin on vapaa pääsy.

Esillä on erityisesti showtanssia ja showtanssinopettajaopiskelijoiden koreografioita. Näytöksissä nähdään esimerkiksi showtanssinopettajaopiskelija Miina-Anniina Heiskasen taiteellinen opinnäytetyö Tilaisuuksia, jossa käsitellään tilan vaikutusta liikkeeseen.

Lisäksi mukana on kansantanssia, klassista balettia ja nykytanssia. Tanssinopettajaopiskelijoita kiinnostavat selvästi tanssivideot, sillä peräti kolme teosta nähdään videotallenteena.

Näytöksissä tanssii tanssinopettajakoulutuksen opiskelijoita, nuoria erikoiskoulutusluokkalaisia sekä tanssinopettajakoulutuksen sidosryhmäläisiä.

Lisätietoja

Tanssinopettajakoulutus, 010 272 2501, tanssi@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs