Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Havas Helsinki suunnitteli Kansallisgallerialle Martti Suosalon tähdittämän lyhytelokuvan

Havas Worldwide Helsinki

Havas Helsinki suunnitteli Kansallisgallerialle Martti Suosalon tähdittämän lyhytelokuvan

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: Havas Worldwide Helsinki

Havas Helsinki on suunnitellut Kansallisgallerian varainhankinnan tueksi lyhytelokuvan Teko on suomalaisen tarina. Filmin pääosassa on kaksoisroolin näyttelevä Martti Suosalo.

Tehty lyhytelokuva avaa Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon toimintaa pyörittävän Kansallisgallerian varainhankintakampanjan julkisen vaiheen. Kampanjan tavoitteena on kerätä pääomaa Kansallisgallerian säätiölle yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä. Valtio tukee Kansallisgallerian varainhankintaa lahjoittamalla jokaista kerättyä euroa kohden 2,5 euroa. Kampanjalle asetettu keräystavoite on 8 miljoonaa euroa ja keräysaikaa on 30.6.2017 asti.

Filmi on osa laajempaa kampanjaa, jonka aikana voi mm. jättää viestin jälkipolville. Vuonna 2050 viestit päätyvät yleisön luettaviksi ja koettaviksi.

”Art and creativity is as vital today as it has ever been for the development of our society, at Havas we are proud to have played a part in helping The National Gallery launch this important fundraising campaign”, kertoo Havas Helsingin toimitusjohtaja Paul Earl.

Lyhytelokuvassa Martti Suosalo käy läpi Suomen taiteen historiaa ja perustelee taiteen tukemisen tärkeyden.

Filmin tuotannosta on vastannut Also Starring.

Katso Teko on suomalaisen tarina: https://youtu.be/h1-5CQNQnH8

Kampanjaan voi lahjoittaa osoitteessa http://www.kansallisgalleria.fi/kampanja/

 

Lisätietoja: Marko Vuorensola, luova johtaja, Havas Helsinki, 050 322 2811, marko.vuorensola(at)havasww.fi

Liitetiedostot

Havas Helsinki on markkinointiviestintä- ja mediatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen integroituja markkinointiviestinnän ratkaisuja. Toimiston asiakkaita ovat mm. IBM, Sanofi, A-klinikkasäätiö, Suomen Syöpäyhdistys, Kansallisgalleria, ratiopharm, Actavis, Cubus ja Dressmann. Havas Helsinki on osa kansainvälistä Havas-ryhmää, jonka Charles Louis Havas perusti vuonna 1835. Havas Groupin muodostavat Havas Creative Group ja Havas Media Group ja se on yksi maailman suurimmista markkinointiviestinnän ja media-alan ryhmittymistä. Havas toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 16 000 henkeä.

http://www.havasww.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs