Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Harri Nykäsen reilu rosvo Raid tulee nyt sarjakuvana

Arktinen Banaani

Harri Nykäsen reilu rosvo Raid tulee nyt sarjakuvana

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 08:45
Julkaisija: Arktinen Banaani

 

Televisiosta, teatterista ja tietenkin kirjoista tuttu armoton mutta reilu Raid suorittaa uuden aluevaltauksen. Pitkän linjan rikostoimittaja Harri Nykänen (s. 1953) tietää niin alamaailman kuin poliisinkin toimintatavat. Turkulainen Jussi Piironen (s. 1982) on realististen rikossarjakuvien taitaja. Hän on sovittanut teoksen Raid ja mustempi lammas sarjakuvan muotoon.

Raid sekä petos- ja omaisuusrikollisuuden veteraani Nygren ajavat vanhalla Mersulla halki Suomen kohti pohjoista, perässään sekä konnia että poliiseja. Jahtiin lähtee myös rikoskomisario Jansson. Vain Nygren ja Raid tietävät mikä on veriseksi käyvän matkan tarkoitus ja päämäärä.

Alkujaan e-kirjaksi tehty sarjakuvaversio Raid ja mustempi lammas -kirjasta on nyt saatavana Arktisen Banaanin julkaisemana kovakantisena ja nelivärisenä teoksena. 

  

Jussi Piironen on koululaisten haastateltavana Turun Kirjamessuilla sunnuntaina 2.10. klo 10.45 Turun seudun äidinkielen opettajien osastolla A/30 ja signeeraa sen jälkeen klo 11.00 Arktisen Banaanin osastolla A/70.

Jussi Piironen on tavattavissa Turun Kirjamessuilla Arktisen Banaanin osastolla A/70 myös lauantaina 1.10. klo 15.30. 

 

Harri Nykänen – Jussi Piironen

Raid ja mustempi lammas

ISBN 978-952-270-259-3

88 sivua. Arktinen Banaani 2016.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jussi Piironen, puh. 0400 287 303, jpiironen@hotmail.com

Lehdistökappaleet: myynti@sarjakuva.com

www.arktinenbanaani.fi

Liitetiedostot

 

Arktinen Banaani tunnetaan erityisesti sarjakuvajulkaisuistaan, joiden vahvinta kotimaista kärkeä edustavat B. Virtanen, Fingerpori ja Kamala luonto. Sarjakuvakirjoja yritys on myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta. Viime vuosina kustannustoiminta on laajentunut myös kauno- ja tietokirjallisuuteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs