Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » HAMKin opiskelijoille menestystä NRJ Fashion Awards -gaalassa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin opiskelijoille menestystä NRJ Fashion Awards -gaalassa

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2011 klo 08:47
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin opiskelija Laura Huhta on voittanut yhdessä Metropoliassa opiskelevan siskonsa Saara Huhdan kanssa NRJ Fashion Awards -gaalan ykköspalkinnon. Laura ja Saara Huhta voittivat myös NRJ:n verkkosivuilla järjestetyn yleisöäänestyksen.

Laura Huhta opiskelee HAMKin Wetterhoffin muotoilun koulutusohjelmassa, Saara puolestaan Metropolian vaatetusalan koulutusohjelmassa. Huhtien voittotyö kantoi nimeä Ballet ja se koostui kahdesta asukokonaisuudesta. Kuten nimikin jo kertoo, työn innoittajana on toiminut balettitanssi.

- Teemana baletti vastaa meidän yhteistä design-filosofiaa. Halusimme kilpailutyömme ilmaisevan keveyttä, naisellisuutta ja romanttisuutta sekä tietenkin myös tanssin dynaamisuutta, kertoo Laura Huhta.

- Kengät ja laukut ovat minun käsialaani, sillä opiskelen jalkinesuunnittelua. Saara taas otti enemmän vastuuta esimerkiksi kaavoittamisesta. Mutta yhdessä kaikki tehtiin ja päätettiin, Huhta kertoo.

Yhteistyöstä siskon kanssa Huhdalla on vain hyvää sanottavaa. - Me olemme hyvin samanlaisia, mutta kuitenkin erilaisia. Voisi kai sanoa, että täydennämme toisiamme, Laura Huhta nauraa. - Kemiat kohtaavat ja meillä on yhteiset näkemykset. En olisi kenenkään muun kanssa tällaiseen urakkaan lähtenytkään, hän jatkaa.

Toisella palkinnolla gaalassa palkittiin myös HAMKissa opiskeleva Sari Lahtinen. Hän opiskelee muotoilun koulutusohjelmassa vaatetusta. Lahtisen voittotyö oli nimeltään Captivated Creatures.

NRJ Fashion Awards on Suomessa järjestettävä muotitapahtuma. Gaala järjestettiin 9.11.2011 Finlandia-talolla. Helsinki on maailman designpääkaupunki vuonna 2012, joten design oli pääosassa myös tämän vuoden gaalassa. Gaalan teemana oli ”Design in the Spotlight”.

Lisätietoja
opiskelija Laura Huhta, p. 050 578 0858
lehtori Tarja Saari, p. 03 646 3650

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs