Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » HAMKin opiskelijat luomassa Ampiaistehdasta

HAMKin opiskelijat luomassa Ampiaistehdasta

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2011 klo 10:35
Julkaisija:

Hämeenlinnaan Vanajaveden rantaan lähelle Paasikiventien siltaa on noussut Ampiaistehdas-ympäristötaideteos. Ampiaistehtaan on toteuttanut kuvanveistäjä Anssi Taulu yhdessä HAMKin ohjaustoiminnan opiskelijoista koostuvan työryhmänsä kanssa. Kierrätysmateriaalista rake...

Hämeenlinnaan Vanajaveden rantaan lähelle Paasikiventien siltaa on noussut Ampiaistehdas-ympäristötaideteos.

Ampiaistehtaan on toteuttanut kuvanveistäjä Anssi Taulu yhdessä HAMKin ohjaustoiminnan opiskelijoista koostuvan työryhmänsä kanssa. Kierrätysmateriaalista rakennettu teos on toteutettu aiemmin Jyväskylään ja Lohjalle. Se toteuttaa niin sanotun jatkuvan konseptin ideaa, eli muoto, materiaali, väri ja koko muuttuvat jokaisessa kohteessa. Teoksen syntyvaiheita voi tutkailla blogista http://waspfactories.blogspot.com.

Taideteosprojektissa on ollut mukana myös Luotsi-säätiö. Säätiön rakennuskierrätys lahjoitti putket, jotka pilkottiin valmiiksi nuortenpajalla.

Ampiaistehdas on osa Teokset taivasalla 2011 -näyttelyä, joka avaa ART HÄME 2011 -taideviikot perjantaina 26.8.2011 klo 20. Avajaiskävely alkaa Paasikiventien sillan kupeesta ja päättyy Verkatehtaankujalle noin klo 21.

ART HÄME 2011 -taideviikot järjestää Hämeen taidetoimikunta. HAMKin ohjaustoiminnan koulutusohjelma on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Lisätiedot

Ampiaistehdas-ympäristötaideteos: kuvanveistäjä Anssi Taulu, p. 045 675 6128
Ohjaustoiminnan koulutusohjelman projektit taideviikoilla: lehtori Ritva Kara, p. (03) 646 3714
Taideviikot: http://www.arthame.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs