Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Hääpari haussa ainutlaatuisiin festarihäihin

Asokodit

Hääpari haussa ainutlaatuisiin festarihäihin

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 11:11
Julkaisija: Asokodit

Suomen suurimmat kesähäät tanssitaan heinäkuussa, kun Asokodit tuo ennennäkemättömän hääjuhlan Tikkurila Festivaalin päälavalle. Yksi onnellinen pariskunta vihitään avioliittoon todistajanaan kymmentuhatpäinen festivaaliyleisö. Rohkean hääparin haku alkaa nyt.

 

Perjantaina 22.7.2016 Tikkurila Festivaalin päälavalla kohoaa alttari, jolla Tikkurilan seurakunnan pappi Satu Huttunen vihkii yhden onnellisen parin avioliittoon. Seremonian jälkeen hääpari ja heidän kutsuvieraansa juhlivat yksityisessä hääloungessa ruoka- ja juomatarjoilun kera. Ikimuistoinen hääohjelma on kattaus festivaalin kotimaisia kärkiartisteja.

 

Erilaisesta hääideasta innostuvan pariskunnan haku on käynnissä nyt 30.5.–17.6.2016. Hakemukset lähetetään onnellaonosoite.fi-sivun kautta. Yleisö saa äänestää suosikkiaan hääpariksi 18.6.–10.7.2016.

 

Ajatus festarihäistä lähti Asokotien halusta auttaa nuoria pareja elämän alkuun. – Häiden sponsorointi liittyy ajatukseemme siitä, että onnella on osoite, markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen kertoo. Hääparin yhteistä taivalta vauhdittaa myös Asokotien tarjoama häälahja – vuoden ilmainen asuminen Asokodissa.

 

Tikkurila Festivaalin vastaava tuottaja Heidi Hujanen on tapahtumasta innoissaan. – Kesä, festarit ja rakkaus kuuluvat ehdottomasti yhteen. Emme siis epäröineet hetkeäkään, kun Asokodit kosivat. Toivon, että festarihäistä kehittyy meille hieno perinne. Kolmatta kertaa järjestettävä Tikkurila Festivaali on Suomen suurin kotimaisen musiikin festivaali.

 

 

Lisätiedot

Markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen, p. 020 161 2235, jaana.lahtinen@asokodit.fi, Asokodit

Vastaava tuottaja Heidi Hujanen, 040 531 2579, heidi@tikkurilafestivaali.fi, Tikkurila Festivaali

Kirkkoherra Janne Silvast, p. 050 369 3526, Tikkurilan seurakunta (suoraan seurakuntaa koskevat kysymykset)

 

www.onnellaonsoite.fi

https://www.asokodit.fi/

http://tikkurilafestivaali.fi/

 

Kuva liitteenä: Vastavirta

 

Liitetiedostot

Asokodit kuuluu Asuntosäätiö konserniin ja Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö on alueiden ja monipuolisen asuntotuotannon kehittämiseen erikoistunut rakennuttaja ja kiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiö toimii 31 paikkakunnalla Suomessa ja rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa erityyppisillä omistusmuodoilla. Konsernin omistuksessa on tällä hetkellä 16.500 asuntoa, joista pääosa on asumisoikeutta. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs