Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Food & Fun tuo yhteen lapset ja ikäihmiset

Arkea

Food & Fun tuo yhteen lapset ja ikäihmiset

Kutsu.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 12:28
Julkaisija: Arkea

Arkea ja Food & Fun Finland kutsuvat median edustajat keskiviikkona 5.10. klo 11.15 syömään yhdessä lasten, ikäihmisten ja Food & Fun –festivaalin tuomareiden ja vieraiden kanssa kanssa hyvinvointikeskus Ruusukortteliin (Puistokatu 11).


Food & Fun –festivaalin myötä Turkuun saapuu lokakuun alussa kansainvälisiä keittiömestareita ja baarimestareita. Osa heistä loihtii omat menunsa festivaaliravintoloihin ja osa toimii ruokakilpailun tuomareina. Keskiviikkona 5.10. keittiömestareiden valmistellessa päivän menua, tuomarit ja muut vieraat pääsevät tutustumaan ruokailuun turkulaisessa hyvinvointikeskuksessa Ruusukorttelissa ja syömään yhdessä hyvinvointikeskuksen asiakkaiden kanssa. Yhteiseen ruokailuun osallistuvat myös Koulukatu 10:n päiväkodin lapsia sekä Raunistulan koulun oppilaita.

Arkean tämän vuoden Food & Fun -teema on Makumatka mummolaan. Mummolan makumuistot vaihtelevat ikäryhmittäin, mutta Arkean asiakkailleen tekemän kyselyn perusteella mummon lihapullat yhdistävät kaikkia yhtiön asiakasryhmiä. Ruusukorttelissa onkin keskiviikkona tarjolla lihapullia ja perunamuussia.

Ohjelma:
•    Food & Fun tapahtuman tuottaja Pekka Kuru kertoo vuoden Food & Fun –festivaalista.
•    Arkean palvelujohtaja Paula Juvonen kertoo Arkean Food & Fun -kokonaisuudesta.


Tilaisuudessa median edustajilla on mahdollisuus haastatella tuomareita.


Lämpimästi tervetuloa!


Lisätiedot:
palvelujohtaja Paula Juvonen, 044 907 5900
tuottaja Pekka Kuru, 040 583 2167

Liitetiedostot

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1200 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 600 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 52 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

Food & Fun -festivaali järjestetään jälleen Turussa 5.–9.10.2016 kolmatta kertaa. Mukana ruokafestivaalilla on Arkean lisäksi turkulaisia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Festivaalille saapuu keittiömestareita, ravintola-alan ammattilaisia ja baarimestareita ympäri maailmaa, muun muassa Yhdysvalloista, Islannista, Ruotsista, Ukrainasta, Italiasta, Venäjältä, Tanskasta ja Japanista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs