Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » EVITA-MUSIKAALI TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERIN KATSOTUIN: Katsojia viime vuonna 146 000

Tampereen Työväen Teatteri

EVITA-MUSIKAALI TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERIN KATSOTUIN: Katsojia viime vuonna 146 000

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2015 klo 09:15
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

MEDIATIEDOTE 16.1.2015 vapaa julkaistavaksi

Tampereen Työväen Teatterin viime vuoden katsotuin ensi-ilta oli Evita-musikaali, jonka näki 25 061 katsojaa. Salit olivat syksyn mittaan usein täpötäynnä: Evitan täyttöaste oli noin 90.  Musikaalin on ohjannut Tiina Puumalainen. Tähtinäyttelijöiden miehittämä Carin Mannheimerin Vielä ehtii oli toiseksi katsotuin 15 676 katsojallaan. Kolmanneksi katsotuin oli myös Dario Fon Näillä palkoilla EI MAKSETA!. Molemmat komediat ohjasi Tommi Auvinen.

Eino Salmelaisen näyttämön katsotuin näytelmä oli Mielensäpahoittaja ja poika, jonka on Tuomas Kyrön teoksien pohjalta dramatisoinut Seija Holma ja ohjannut Marika Vapaavuori. Komedian näki viime vuonna 8 990 katsojaa, ja kaikkiaan sillä on tähän mennessä ollut katsojia jo 26 091. Syksyn 2014 odotettu pohjoismainen kantaesitys Mark Haddonin ja Simon Stephensin Yöllisen koiran merkillinen tapaus saavutti 71 prosentin täyttöasteen. Sen on ohjannut Otso Kautto. Kellariteatterin katsotuin oli Sirkku Peltolan näytelmä Ihmisellinen mies. Sen näki 3 605 katsojaa, ja kaiken kaikkiaan sillä oli  7 113 katsojaa.

TTT-Klubi on kasvattanut tasaisesti suosiotaan. Siellä katsotuin näytelmä oli Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama sekä ohjaama Mauno Peppone – Elämä, kuolema ja comeback. Sen katsojamäärä oli varsin rock-henkisesti 6 666 katsojaa. Musiikki- ja stand up -iltojen kysyntä kasvoi merkittävästi, ja koko vuoden aikana niistä yli puolet oli loppuunmyytyjä.

Koko perheen teatterilla meni viime vuonna myös hyvin. Eino Salmelaisen näyttämöllä ja Kellariteatterissa oli ohjelmistossa Pekka Töpöhäntä, Mestarietsivä Kalle Blomkvist, Valkoinen sekä Tatun ja Patun Suomi. Katsojia niillä oli yhteensä  13 194.

Kaikkiaan TTT:ssä kävi vuonna 2014 katsojia kiitettävästi. Täyttöaste pysyi edellisvuoden tapaan 70:ssä, johon teatterissa ollaan hyvin tyytyväisiä. Esitysten määrä oli 515 ja katsojia oli 145 980. Edellisvuonna esityksiä oli hieman enemmän 546, ja katsojiakin sen vuoksi enemmän, 152 987.

”Viime vuoden katsojamäärä on odotustemme mukainen. Olemme iloinneet kovasti siitä, että myös moni ajankohtainen ja haastava aihe on löytänyt kohdeyleisönsä”, sanoo teatterinjohtaja Maarit Pyökäri.

 

Lisätietoja
teatterinjohtaja Maarit Pyökäri, 050 3521 652, maarit.pyokari@ttt-teatteri.fi
asiakkuuspäällikkö Karoliina Nisula, 044 720 1375, karoliina.nisula@ttt-teatteri.fi

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/pressi

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs