Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » EUROBEST-MARKKINOINTIFESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN JOULUKUUSSA HELSINGISSÄ

Eurobest

EUROBEST-MARKKINOINTIFESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN JOULUKUUSSA HELSINGISSÄ

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2014 klo 09:00
Julkaisija: Eurobest

 

* SEMINAARIIN ILMOITTAUTUMINEN ON NYT KÄYNNISSÄ*

*EHDOTA OHJELMAN SISÄLTÖÄ*

Euroopan suurin ja arvostetuin markkinointifestivaali Eurobest järjestetään 1.–3.12. Helsingissä, Finlandia-talossa. Eurobest toivottaa tervetulleeksi koko luovan markkinointiviestintäalan, median ja mainostajien osaajat ympäri Eurooppaa verkostoitumaan, oppimaan ja jakamaan näkemyksiään ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävään markkinointifestivaaliin. Ilmoittautuminen seminaariin sekä ehdotukset seminaariohjelmasta ovat parhaillaan käynnissä.

Eurobest-markkinointifestivaali on kiertänyt vuodesta 2008 eurooppalaisissa kaupungeissa. Tänä vuonna festivaalin isännäksi on valittu ensimmäistä kertaa Helsinki. Eurobest-markkinointifestivaalin tarkoituksena on edistää luovuutta sekä isäntämaassa että koko Euroopassa festivaalin tarjoamalla näkyvyydellä. Seminaariin voi jo nyt ilmoittautua osoitteessa www.eurobest.com. Ennen 26.9. seminaariin ilmoittautuneet saavat aikaisen ilmoittautujan edun osallistumismaksustaan.

– Helsinki rohkaisee aktiivisesti luovuuteen ja onkin tällä hetkellä yksi luovimmista ja dynaamisimmista pääkaupungeista: Kaupunki on koti yli 7 700 luovan alan toimistolle, ja ala muodostaa koko metropolialueen liiketoiminnasta yli 12 prosenttia. Helsingissä on todella paljon toinen toistaan luovempia start-up-yrityksiä. On siis monia loistavia syitä, miksi halusimme viedä Eurobestin tänä vuonna Helsinkiin, Lions Festivalsin toimitusjohtaja Philip Thomas kertoo.

Sisältöä rakennetaan – ehdota ideaasi mukaan

Kolmipäiväinen Eurobest-markkinointifestivaali koostuu sekä seminaariohjelmasta että alan ammattilaisten mainoskilpailusta, jossa arvioidaan Euroopan parhaat mainokset ja luovan suunnittelun upeimmat tulokset.

Eurobestin sisältöä rakennetaan parhaillaan. Päivät tulevat koostumaan keynote-puhujista, interaktiivisista keskustelufoorumeista sekä pienemmistä keskustelutilaisuuksista. Ehdotuksia eri aiheista ja puhujista otetaan parhaillaan vastaan verkkosivujen kautta osoitteessa http://content.eurobest.com. Kaikki ehdotukset arvioidaan ja innovatiivisimpia jalostetaan eteenpäin. Tavoitteena on, että ohjelman sisältö olisi osallistujille mahdollisimman opettavainen ja vaikuttava, ja että jokainen mukanaolija kokisi saaneensa repullisen uusia ajatuksia kotiinviemisiksi. Osallistujat voivat suunnitella oman seminaariaikataulunsa saadakseen parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta.

 

Eurobest tulee Helsinkiin – muista nämä päivämäärät:

Seminaari-ilmoittautuminen sekä ohjelman ehdottaminen: Käynnissä

Kilpailutöiden ilmoittaminen: 21.8.–26.9.2014

Eurobest Helsingissä: 1.–3.12.2014 Finlandia-talossa

Eurobest-Mainoskilpailu ja jatkobileet: 3.12.2014 

 

 

Lisätietoja:

Camilla Lambert, PR & Press Manager

Eurobest, 33 Kingsway, London, WC2B 6UF United Kingdom

Puh. +44(0)20 3033 4000; E-mail: camillal@canneslions.com

 

Hanna Litovaara, viestintäkonsultti

Viestintätoimisto Drum

Puh. +358(0)45 120 6767; E-mail: hanna.litovaara@drum.fi

 

Eurobest – Euroopan markkinointifestivaali

Eurobest on perustettu vuonna 1988. Eurobest on Euroopan suurin vuosittainen markkinointifestivaali, joka kokoaa luovan alan huiput yhteen. Vuodesta 2008 Mainoskilpailu on ollut osa kahden ja puolen päivän mittaista seminaaria, jonka ohjelma sisältää tuoreita mainosalan aiheita. Mainoskilpailussa on 15 eri kategoriaa. Tänä vuonna Eurobestin isäntämaana toimii ensimmäistä kertaa Helsinki. Aiempina vuosina Eurobest on järjestetty Tukholmassa, Amsterdamissa, Hampurissa ja Lissabonissa. Eurobestin järjestää Lions Festivals. Organisaatio on myös Cannes Lions sekä uuden Lions Health -festivaalien takana. www.eurobest.com

 

 

Lions Festivals

Lions Festivals is the organiser of Cannes Lions International Festival of Creativity, Lions Health and Eurobest as well as co-organisers, with its joint venture partners, of Dubai Lynx International Festival of Creativity, Spikes Asia Festival of Creativity, Asian Marketing Effectiveness & Strategy Awards, and the Digital Asia Festival. Lions Festivals is powered by Top Right Group. www.lionsfestivals.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs