Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Essi Pullisesta Vuoden Kultaseppä 2013

Lahden ammattikorkeakoulu

Essi Pullisesta Vuoden Kultaseppä 2013

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2013 klo 12:54
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutin opettaja Essi Pullinen on valittu Vuoden Kultasepäksi 2013. Valinnan suoritti Suomen Kultaseppien Liiton johtokunnan nimeämä seitsenhenkinen jury. Vuoden Kultasepäksi 2013 valittu Essi Pullinen valmistui Lahden Muotoiluinstituutista kultasepäksi 1995 ja Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi 1998. Diplomigemmologin tutkinnon Essi Pullinen suoritti 2002. Hänellä on ollut työhuone Lahdessa vuodesta 2000 lähtien.

Essi Pullinen toimii Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutin muotoilun koulutusvastaavana ja opettaa korumuotoilun pääaineessa. Hänestä on tärkeää harjoittaa ammattia korumuotoilijana ja kultaseppänä, jotta tietää, mistä puhuu opiskelijoille. Yhtä tärkeää on rakentaa siltoja yrityselämän, oppilaitosten ja järjestöjen välille.

Suomen Kultaseppien Liitto on vuodesta 1987 nimennyt vuosittain Vuoden Kultasepän. Vuoden Kultasepäksi nimetään henkilö, joka tunnetaan etevänä kulta- tai hopeaseppänä, on työskennellyt alalla vähintään viisi vuotta tai jolla on muita erityisiä ansioita kultasepän alalla.

Lisätietoja:
Essi Pullinen
p. 044 708 0446

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs