Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » ESIKUVIEN MERKITYS JUNIORIURHEILUSSA - Haka Hockey Ilta: Paimion kaupungintalon auditorio keskiviikko 24.10, klo 18:30 – 21:30

ESIKUVIEN MERKITYS JUNIORIURHEILUSSA - Haka Hockey Ilta: Paimion kaupungintalon auditorio keskiviikko 24.10, klo 18:30 – 21:30

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2012 klo 09:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Paimion kaupungintalon auditorio keskiviikko 24.10, klo 18:30 – 21:30

Ohjelmallisen illanvieton tavoitteena on koota vanhemmat, seura-aktiivit, esikuvat, media ja vaikuttajat keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta: Esikuvien merkitys junioriurheilussa.

http://www.paimionhaka.fi/jaakiekko/haka-hockey-ilta-24-10-2012/

 

Lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäiseminen on ollut Presidentti Niinistön aloitteellisuuden myötä syksyn kuumimpia keskustelun aiheita julkisuudessa. Myös alkusyksyn tapahtumat jääkiekon ympärillä ovat herättäneet intohimoisia kannanottoja. Huippu-urheilun muutostyöryhmä on korostanut kaikissa kannanotoissaan paikallisesti tapahtuvan ruohonjuuritason työn merkitystä lasten ja nuorten kasvatustyössä terveiksi, liikkuviksi ja hyvinvoiviksi kansalaisiksi. Yhteisöllinen kasvatustyö on Paimion Hakan keskeisiä arvoja.

Jokainen aikuinen on lapselle esikuva - niin Matti Meikäläinen kuin 23 kautta jääkiekon pääsarjaa tahkonnut kiekkolegenda tai valtakunnan julkkis ja mediapersoona. Millaisen mallin annamme lapsille? Miten sovitamme kunnianhimon ja tavoitteellisuuden nykymaailmassa, jossa tosi-tv:n ohjelmissa vain vahvin, röyhkein ja ovelin nousevat parrasvaloihin. Harrastaminen vs. kilpaileminen? Miten esikuvallisuus on muuttunut vuosikymmenten saatossa? Lajivalinnat on tehtävä entistä nuorempana – annammeko lasten elää lapsuuttaan? Miksi media mässäilee epäkohdilla – doping, väkivalta, sopupelit? Miten lapsi ja nuori pystyy käsittämään ja käsittelemään näitä? Millaisia paineita julkisuuden menestyjä itse kokee? Millainen on hyvä esikuva?

Näihin ja muihin esiin nouseviin teemoihin haemme vastauksia arvovaltaisen panelisti-kaartimme kanssa. Mukana keskustelemassa ovat:

 

Kiekko- ja jalkapallolegenda                                                   Timo Nummelin

Kiekkovaikuttaja                                                                  Harry Harkimo

Jalkapalloilija                                                                      Mika Ojala

Valmennuspäällikkö                                                              Marko Mäkinen

Urheilutoimittaja                                                                  Timo Kunnari

 

Medialla on tilaisuuteen vapaa pääsy. Medialle varataan mahdollisuus haastatella ja kuvata panelisteja.

 

Lisätietoja: Mika Kaukonen, tapahtumavastaava /Paimion Haka Hockey; 045-8677975

Liitetiedostot

PAIMION HAKA

Paimion Haka ry on jalkapallon ja jääurheilun erikoisseura. Paimion Haka ry toimii kasvattajaseurana, joka tarjoaa laadukkaat ja turvalliset puitteet jalkapallon ja jääurheilun harrastamiseen. Menestyksen mittareita ovat harrastajamäärä ja harrastamisen jatkuvuus. Seura on perustettu vuonna 1955 ja jäseniä on 560.

Jääkiekkoilijoita on noin 200. Nuorimmat kiekkokoululaiset ovat 3-vuotiaita ja veteraaneissa vanhimmat ovat lähes 70-vuotiaita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs