Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Esiintyjähaku

Lahden kaupunki

Esiintyjähaku

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2014 klo 11:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin kulttuurikeskus etsii esiintyjiä musiikkivierailujen toteuttajiksi lahtelaisiin vanhusten hoivayhteisöihin sekä muihin palveluyksiköihin keväällä 2014. Vierailut toteutetaan viikoilla 18–22.

Vierailuista maksetaan 280 €/esiintymispaketti. Esiintymispaketti pitää sisällään kaksi erillistä vierailua. Esitysten minikesto on 30 min/esitys ja sisällöksi toivomme keväistä/kesäistä musiikkia.

Lähetä vapaamuotoinen esiintymistarjouksesi sähköpostilla osoitteeseen riikka.palander@lahti.fi. Tarjous on jätettävä 25.4. mennessä.

 Palvelutarjouksen  sisältö:

-          Lyhyt kuvaus tarjottavasta esityksestä ja esiintyjistä

-          Vierailupakettien lukumäärä ( 1 paketti pitää sisällään 2 vierailua)

-          Yhteyshenkilö yhteystietoineen

 Kulttuurikeskus käsittelee  saapuneet palvelutarjoukset ja on yhteydessä kaikkiin palvelutarjouksen lähettäneisiin. Palvelu voidaan tilata ainoastaan laskutuskelpoisilta toimijoilta.

Lisätiedot

Lahden kaupungin kulttuurikeskus

riikka.palander@lahti.fi, p. 050 3836551

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs