Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Eliel Saarisen huonekalujen myyntiverkosto laajenee

Eliel Saarisen huonekalujen myyntiverkosto laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2011 klo 16:53
Julkaisija: Adelta Furniture Vision Oy

Huonekaluja valmistava Adelta avaa Boknäsin kanssa Vantaalle myyntinäyttelyn, jossa esillä ensimmäistä kertaa koko mallisto.
 
Eturivin huonekalumuotoilu ottaa askeleen lähemmäksi suomalaista kotia. Arkkitehti Eliel Saarisen suunnittelemia huonekaluja yksinoikeudella valmistava Adelta laajentaa myyntiverkostoaan yhdessä Boknäsin kanssa. Uusin koko malliston kattava myyntinäyttely avataan 13. syyskuuta Boknäsin myymälässä Vantaan Varistossa. Uusi myyntinäyttely täydentää nykyistä myyntiverkostoa, johon kuuluvat Boknäsin myymälät Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi Adeltalla on oma myyntinäyttely Vehmersalmella tehtaan yhteydessä.  
 
Mallisto täydentyy valmistajan omalla sohvalla
Tyyliltään ajattomat huonekalut saavat vierelleen uutuutena valmistajan omaa suunnittelua edustavan sohvan, joka täydentää Saarisen kädenjäljestä syntynyttä mallistoa. Saarisen muotokieltä noudattava sohva sopii moderniin kotiin, ja se toimitetaan samalla kankaalla kuin Saarisen suunnittelemat huonekalut. Valmistajan mukaan uudet pehmeämmät sohvat täydentävät hyvin Saarisen suunnittelemaa mallistoa.


Uudet sohvat sopivat modernin perheen tarpeisiin, ja ne on suunniteltu sopimaan saumattomasti Saarisen luomiin huonekalukokonaisuuksiin”, kertoo Adeltan toimitusjohtaja Petri Pajumäki.
 
Adelta ja Saarinen esillä Habitaressa
Adelta ja Saarisen mallisto ovat esillä Habitare-sisustusmessuilla osana Boknäsin osastoa. Saarisen mallistosta on esillä pöytä- ja sohvaryhmä. Esillä on Saarisen pojalleen Eerolle suunnittelema tamminen ”Boyschool Chair” -tuolit ja Cranbrookin tammipöytä sekä Saarisen Yhdysvaltain virka-asuntoon suunniteltu ”Saarinen House Armchair” -tuolit ja ”Saarinen House Sofa Table” -sohvapöytä täydennettynä valmistajan omalla uutuussohvalla. Saarisen mallisto on nähtävissä Habitaressa Boknäsin osastolla 6B69.
 
Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Petri Pajumäki, Adelta Furniture Vision, 0500 666650 www.adelta.fi
Toimitusjohtaja Jokko Salmevaara, Boknäs Huonekalut, 0400 764322 www.boknas.fi
 
Kuvia ja muuta mediamateriaalia voi tiedustella Petri Pajumäeltä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs