Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Eila Hiltusen Elämän liekki -veistos esillä Haaga-Helian Pasilan kampuksella

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Eila Hiltusen Elämän liekki -veistos esillä Haaga-Helian Pasilan kampuksella

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2015 klo 18:15
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Transmeri Oy on antanut kuvanveistäjä Eila Hiltusen Elämän liekki –veistoksen pitkäaikaiseen lainaan Haaga-Helia ammattikorkeakoululle. Veistos on sijoitettu Haaga-Helian Pasilan kampuksen pääaulaan. Teoksen vastaanottotilaisuutta juhlistettiin tiistaina 8.12.2015.

Eila Hiltunen (1922–2003)  on yksi Suomen tunnetuimmista kuvanveistäjistä. Hän oli hyvin tuottelias myös kansainvälisesti: Hiltusen teoksia on kaikkiaan neljällä eri mantereella ja useissa kaupungeissa, esimerkiksi New Yorkissa, Pariisissa, Roomassa, Berliinissä, Teheranissa ja Jeddassa.

Eila Hiltunen teki useamman Elämän liekki -veistoksen, joista Haaga-Heliassa oleva teos on ajallisesti viimeinen.

– Haaga-Helialla ja Transmerilla on samanlainen ajatus- ja arvomaailma, jossa kansainvälisyys, innovatiivisuus, vastuullisuus ja yrittäjyys ovat keskiössä. Olemme iloisia, että Elämän liekki sai uuden kodin opiskelijoiden keskeltä. Toivomme, että se roihuaa pitkään Haaga-Heliassa, kommentoi Oy Transmeri Group Ab:n toimitusjohtaja Kari Leimola.

Lisätietoa:
talousjohtaja Jorma Alkula, puh 050 362 1534, jorma.alkula@haaga-helia.fi

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs