Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Ehdota vuoden 2015 ympäristötaideteosta!

Ympäristötaiteen säätiö

Ehdota vuoden 2015 ympäristötaideteosta!

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 12:57
Julkaisija: Ympäristötaiteen säätiö

 

Ympäristötaiteen säätiö palkitsee kunniakirjalla Vuoden ympäristötaideteoksen.

Kunniakirjalla Ympäristötaiteen säätiö kiittää ja kannustaa rakennetun ympäristön laadun parantamiseksi työskennelleitä taiteilijoita, yhteisöjä ja tilaajia. Samalla säätiö tekee tunnetuksi ympäristötaiteen monia muotoja ja mahdollisuuksia.

 

Ehdotus kunniakirjan saajasta vuoden loppuun mennessä

Ehdotuksen kunniakirjan saajasta voi tehdä kuka tahansa henkilö tai yhteisö. Ehdokas voi olla yksi yksittäinen teos tai useamman teoksen tai erilaisten osien kokonaisuus; prosessi tai taiteellinen teko; integroitu tai itsenäinen; pysyvä tai tilapäinen teos. Ehdotetun kohteen tulee olla valmistunut, toteutunut tai aloitettu vuonna 2015. Tekijän/tekijöiden kansallisuudella ei ole merkitystä, mutta hankkeen tulee olla tehty ja/tai toteutunut Suomessa.

Ehdotukset vuoden 2015 kohteesta tulee lähettää säätiölle 31.12.2015 mennessä

Sähköpostissa ehdotukset osoitteeseen yts@ymparistotaide.fi

Postitse osoitteeseen Ympäristötaiteen säätiö, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki

 

Valinta kuvamateriaalin perusteella

Ehdotus kunniakirjan saajasta on vapaamuotoinen kirjallinen esitys. Hyvässä ehdotuksessa on kohdetta koskevien ytimekkäiden perustietojen (nimi, tekijä, tilaaja/tuottaja, paikka, aika jne.) lisäksi lyhyet perustelut ja kuvia, joiden perusteella saaja ensisijaisesti valitaan.

Kuvien ja muun materiaalin toivotaan olevan ensisijaisesti sähköisiä, kuvat mieluusti .jpg, tekstit .rtf tai .pdf, muu materiaali .pdf -muodoissa. Ehdotuksen voi tehdä kokonaan sähköisesti (liitteiden/kuvien koko maks. 3 Mt, useampikin lähetys käy) tai lähettää tavallisessa postissa (esim. CD tai muistitikku).

Valinnan tekee säätiön hallitus. Ehdotuksen tekijää ei huomioida valintaprosessissa, joten taiteilija, tuottaja, tilaaja tms. voi huoletta itse ehdottaa omia teoksiaan ja hankkeitaan!

Palautettaviksi toivottu materiaali tulee selvästi ilmoittaa; muutoin materiaalia ei palauteta. Säätiöllä on oikeus olla huomioimatta epäselvä, puutteellinen tai myöhässä tullut ehdotus.

Aiempiin kunniakirjan saajiin – sekä säätiöön muutoinkin - voit tutustua sivuillamme www.ymparistotaide.fi/saatio/vuoden-ymparistotaidekohde

 

Lisätiedot:

Asiamies Erja Väyrynen, puh. 044-0987561, erja.vayrynen@ymparistotaide.fi

 

Liitetiedostot

Vuonna 1990 perustetun Ympäristötaiteen säätiön tehtävänä on suomalaisen rakennetun ympäristön parantaminen, erityisesti edistämällä taideteosten ja muiden taidehankkeiden toteutumista osana ympäristöä ja rakentamista. Viime vuosina säätiön toimintaan on kuulunut erityisesti prosenttiperiaatteen edistäminen rakentamishankkeiden yhteydessä. Lisää: www.ymparistotaide.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs