Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Efekti etsii kulttuurivierailuja kouluihin ja päiväkoteihin

Lahden kaupunki

Efekti etsii kulttuurivierailuja kouluihin ja päiväkoteihin

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 13:36
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lastenkulttuurikeskus Efektin vuosittainen tarjoushaku eri taiteen alojen kulttuurivierailuista on käynnistynyt. Efekti etsii työpajoja, esityksiä, taiteilijakäyntejä ja muita kulttuurivierailuja päijäthämäläisiin päiväkoteihin ja kouluihin. Tarjouksen voi jättää 9.4. mennessä sähköisellä lomakkeella Efektin verkkosivuilla osoitteessa www.phlastenkulttuuri.fi.

Kulttuurivierailut toteutetaan ensisijaisesti päiväkotien ja koulujen omissa tiloissa ja ne ajoittuvat syyslukukauteen. Yhdeltä toimijalta pyritään hankkimaan 5-20 vierailukokonaisuutta. Valinnat tekee Efektin ohjausryhmä.

Efekti on kymmenen Päijät-Hämeen kunnan alueella toimiva lastenkulttuurikeskus. Toimintaa koordinoi Lahden kaupungin liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut -yksikkö. Efekti pyrkii toiminnallaan edistämään luovien taitojen harjoittamista sekä varmistamaan lasten säännölliset kokemukset ja elämykset taiteesta ja kulttuurista. Vuonna 2014 Efekti osti taiteen alan osaajilta 15 erilaista kulttuurivierailua. Vierailukokonaisuuksia toteutettiin yhteensä 145 ja niihin osallistui noin 10 000 lasta.

 

Lisätietoja

www.phlastenkulttuuri.fi

 

Matti Karhos

Kulttuuriasiainpäällikkö

matti.karhos@lahti.fi

050 387 8792

 

Riikka Palander

Kulttuurituottaja

riikka.palander@lahti.fi

p. 050 383 6551

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs