Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Creating the future 2.0 / Arkkitehtuurikasvatuksen konferenssi Helsingissä 8.–9.5.2014

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

Creating the future 2.0 / Arkkitehtuurikasvatuksen konferenssi Helsingissä 8.–9.5.2014

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2014 klo 17:17
Julkaisija: Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

Tapahtuman järjestää lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki yhteistyössä Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa.

Creating the Future 2.0 -konferenssin ainutlaatuinen ohjelma avaa näkökulmia luovuuteen ja ympäristön kokemiseen.

Puhujiksi saapuvat kansainvälisesti kiinnostavimmat lasten arkkitehtuurikasvatuksen tekijät, kaukaisimmat Panamasta ja Japanista. Asiantuntijat esittelevät parhaita projektejaan, menetelmiään ja opetusmateriaalejaan. Konferenssin osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin pedagogisiin lähestymistapoihin myös osallistavien työpajojen kautta.

Konferenssi sopii niin arkkitehdeille, taidekasvattajille, virkamiehille kuin peruskoulun ja lukion opettajille. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Aleksanterin teatterissa ja sen kieli on englanti. Ensimmäinen Creating the Future -konferenssi vuonna 2009 herätti laajaa mielenkiintoa ympäri maailman.

Konferenssi on osa Arkkitehtuurikoulu Arkin 20v -juhlavuotta

Vuonna 1993 perustettu Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki ry viettää 20v -juhlavuotta lukuvuonna 2014. Arkin juhlavuosi on enemmän kuin vain kertomus yhdestä koulusta ja sen taipaleesta, se kertoo suomalaisesta taidekasvatuksesta ja sen kehityksestä ja monimuotoisuudesta. Juhlavuoden tapahtumat innostavat, osallistavat ja suuntaavat huomiota arkkitehtuuriin ja omaan elinympäristöömme.

ARKKI KIDS Creating the Future -juhlanäyttely

Juhlavuoden keväällä kaupunkiin levittäytyy oppilastöiden näyttelyiden sarja, joissa Arkin toimintaa esitellään eri-ikäisten tekijöiden töiden kautta. Näyttelyiden sarja näkyy niin kaduilla, metroasemilla kuin museoissa ja niiden yhteydessä järjestetään kaikille avoimia työpajoja. Päänäyttely nähdään toukokuussa Kaupunkisuunnitteluviraston näyttelytila Laiturilla.

Let´s create the future together!


Lisätietoja: Sini Parikka, tuottaja, puh. 040 351 6470, sini@arkki.net

Ohjelma ja puhujat esiteltynä: arkki.net/creatingthefuture/

Katso myös Facebook

 

 

Liitetiedostot

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on uusin toimija opetus- ja kulttuuriministeriön tukemien taiteen alan tiedotuskeskusten joukossa. Keskusta ylläpitävän taustayhdistyksen jäseniä ovat Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Rakennustietosäätiö, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Suomen arkkitehtuurimuseo- ja tiedotuskeskussäätiö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs