Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Conchita Wurstin elämäkerta paljastaa Euroviisu-voittajan ja muoti-ikonin kivisen polun menestykseen

Into Kustannus

Conchita Wurstin elämäkerta paljastaa Euroviisu-voittajan ja muoti-ikonin kivisen polun menestykseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 13:18
Julkaisija: Into Kustannus

Into Kustannus julkaisee Conchita Wurstin elämäkerran Minä, Conchita – We are unstoppable. Conchita Wurst, alias Thomas Neuwirth, säväytti vuonna 2014 miljoonia Euroviisu-katsojia ympäri Euroopan. Upeaksi naiseksi pukeutunut parrakas laulaja voitti viisut voimaballadilla ”Rise Like a Phoenix”.

Thomas Neuwirthin lapsuus- ja nuoruusvuodet eivät olleet helppoa aikaa syrjinnän ja kiusaamisen vuoksi. Minä, Conchita onkin kasvutarina heiveröisestä itävaltalaisesta maalaispojasta, joka vaikeuksista huolimatta nousi maailmanluokan tähdeksi. Laulu-uran lisäksi Conchita Wurst on noussut muoti-ikoniksi kautta maailman, ja alan suuret nimet, kuten Karl Lagerfeld ja Jean-Paul Gaultier ovat käyttäneet häntä mallinaan ja inspiraationlähteenään.

Parrakkaan drag-artistin lausahdus Euroviisu-voiton hetkellä, ”Meitä ei voi pysäyttää”, oli piikki homofobiselle Venäjälle ja Itä-Euroopalle. Conchita Wurstin suosio ei kuitenkaan rajoitu sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin. Conchitan missiona on edistää suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksyntää.

Itävallassa yli 35 000 nidettä myynyt kirja sisältää ennen julkaisemattomia valokuvia ja Jean Paul Gaultierin kirjeen Conchitalle. Minä, Conchita on käännetty englanniksi, ranskaksi, italiaksi, portugaliksi ja ruotsiksi.

Conchita Wurst: Minä, Conchita – We are unstoppable, ISBN: 978-952-264-540-1, Into-tieto, 210 s. Suomentaja Mari Janatuinen.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätiedot: ari.turunen@intokustannus.fi

 

 

 

 Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus | instagram.com/intokustannus 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs