Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Coala laajenee display-ratkaisuihin

Antalis Oy

Coala laajenee display-ratkaisuihin

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2014 klo 10:42
Julkaisija: Antalis Oy

Antalis on tuonut markkinoille Coala Systems -telineratkaisut. Jatkossa suurkuvatulostusmateriaaleja ja niiden loppukäyttöön tarkoitettuja telinejärjestelmiä saa yhdestä ja samasta paikasta.

Coala Systems -valikoima kattaa kaiken kannettavista näyttelypisteistä (roll-upit, pop-upit, bannerit) esittelytiskeihin, esitetelineisiin ja julistekehyksiin saakka. Helppokäyttöinen myymälä- ja messukäyttöön soveltuva tuotevalikoima koostuu jopa yli 50 tuotenimikkeestä. Kaikki tarvittavat kuljetus- ja asennustarvikkeet sisältyvät paketteihin. Modernit ja joustavat Coala-telinejärjestelmät on suunniteltu niin, että niitä on helppo kuljettaa, käsitellä ja asentaa.

”Antaliksen oman Coala-tuotemerkin suurkuvatulostusmateriaalit ovat olleet valikoimassamme jo reilun kahden vuoden ajan. Asiakkaamme ovat ottaneet Coalan laajalti käyttöönsä. Tässä ajassa olemme saaneet niistä hyvää kokemusta ja palautetta”, kertoo Antalis Oy:n LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen. ”Epson-yhteistyön käynnistäminen suurkuvatulostimien ja kulutustarvikkeiden osalta reilu vuosi sitten oli hyvin ajoitettu ja suunniteltu askel Antaliksen suurkuvastrategiassa. Nyt on aika ottaa seuraava askel kohti loppukäyttösovelluksia, jolloin olemme entistä lähempänä kokonaisvaltaista toimintaa suurkuvatulostuksen alueella. Asiakaskunnassa on aistittavissa innostunutta odotusta tuotevalikoimaamme kohtaan”, iloitsee Pöllänen.

Coala Systems –telinejärjestelmiin soveltuvat myös muut kuin Coala-suurkuvamateriaalit.

 

Lisätietoja                            Antalis Oy, puh. (09) 348 300

                                          Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.fi

                                          Kimmo Sipilä, puh. 040 182 3872, kimmo.sipila@antalis.fi

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 6000 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 70 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2013 oli 38,7 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit ja -tulostimet sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs